Dzsudzsák Balázs csapatát is megelőzte a Loki

2009-ben, a DVSC történetének legnagyobb sikere, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutása után hatalmasat ugrott a labdarúgás statisztikáival és történetével foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáján. Volt idő, amikor a Lokit a világ 86. legjobb klubjaként tartották számon. Forrás: dehir.hu Aztán mivel egyre gyengébben ment a csapatnak, szépen lassan elkezdett lecsúszni a listán. Tavaly ősszel a Debreceni […]

Szerző:

2009-ben, a DVSC történetének legnagyobb sikere, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutása után hatalmasat ugrott a labdarúgás statisztikáival és történetével foglalkozó szervezet, az IFFHS klubvilágranglistáján. Volt idő, amikor a Lokit a világ 86. legjobb klubjaként tartották számon.

Forrás: dehir.hu

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Aztán mivel egyre gyengébben ment a csapatnak, szépen lassan elkezdett lecsúszni a listán. Tavaly ősszel a Debreceni VSC nevet már nem is találhattuk a négyszázas világranglistán. Ennek az volt az oka, hogy az egy év teljesítménye alapján elkészült világranglista összeállításakor főként a nemzetközi kupákban (így a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában) elért eredményeket veszik figyelembe. Ezekben pedig a 2010-2011-es szezonban az ötödik helyen végző DVSC nem indulhatott.

Dzsudzsák Balázs Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a Loki szezonzáró meccsénDzsudzsák Balázs Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a Loki szezonzáró meccsén

 

Azóta a DVSC hatodjára lett magyar bajnok, megnyerte a Magyar Kupát, s ez hamar meglátszott az IFFHS összeállításában is. Júniusban a Loki 69 helyet javítva feljött a 300. helyre, s a hazai csapatok közül már csak a Paks volt előtte (296.), a Videoton akkor lecsúszott a 322. pozícióba, a Fradi pedig lemaradt a listáról.

A DVSC a legjobb magyar csapat

A legfrissebb, júliusi listán végre helyreállt a világ rendje, ezen már a Debrecen a legjobb magyar klub. Szakályék a 296. helyet csípték meg holtversenyben például a Fiorentinával. A 400-as világranglistán még két magyar csapatot találunk, a Videoton a 320-adik, a Paks a 396-odik.

Érdekesség, hogy a DVSC megelőzte a leghíresebb és legjobban fizetett egykori lokista, Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapatát. Mint ismert, a Dinamo Moszkva csak a negyedik lett az orosz bajnokságban, így Dzsudzsákék lecsúsztak a BL-szereplésről. Ez meglátszik az IFFHS listáján is, a Dinamo 71 helyet visszacsúszva jelenleg a 308-adik. Dzsudzsák korábbi klubja, az orosz bajnokságot az ötödik helyen záró Anzsi Mahacskala már nincs is a listán, ellenben a még korábbi csapata, a PSV Eindhoven az előkelő 13. helyet foglalja el.

A Debrecen a következő hetekben-hónapokban még feljebb léphet a világlistán, hiszen kezdődik a Bajnokok Ligája-selejtező. Kondás Elemér együttese először az albán bajnok KS Skenderbeu csapatával mérkőzik meg.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !