Demján Sándor biztos benne: lesz IMF-megállapodás

Demján Sándor biztos benne: lesz IMF-megállapodás Demján Sándor biztos abban, hogy lesz IMF-megállapodás – a nagyvállalkozó azon az ünnepségen adott interjút az ATV Híradónak, ahol a Széchenyi kártya tíz éves múltjáról volt szó. A program keretében évente 15-18 ezer kis- és közepes vállalkozó kap kölcsönt, így nekik sem mindegy, hogy milyen áron jutnak a jövőben […]

Szerző:

Demján Sándor biztos benne: lesz IMF-megállapodás

Demján Sándor biztos abban, hogy lesz IMF-megállapodás – a nagyvállalkozó azon az ünnepségen adott interjút az ATV Híradónak, ahol a Széchenyi kártya tíz éves múltjáról volt szó. A program keretében évente 15-18 ezer kis- és közepes vállalkozó kap kölcsönt, így nekik sem mindegy, hogy milyen áron jutnak a jövőben hitelhez.

Forrás: atv.hu

Demján Sándor biztos benne: lesz IMF-megállapodás
Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!