Foci bírók nélkül: Fair play-kupa Vágó Istvánnal

A sportszerűség szellemében két éve már rendeztek a városban egy labdarúgó tornát, amely nagy sikert aratott, a Fair play-kupa Road Show szegedi állomásán pedig május 12-én, szombaton a Kisstadion műfüves pályáin ismét lehetőség lesz kipróbálni a bírók nélküli játékot. Forrás: szegedcafe.hu A rendezvény sztárvendége Vágó István lesz. A grundokhoz hasonlóan itt sem lesznek sípszók, az […]

Szerző:

A sportszerűség szellemében két éve már rendeztek a városban egy labdarúgó tornát, amely nagy sikert aratott, a Fair play-kupa Road Show szegedi állomásán pedig május 12-én, szombaton a Kisstadion műfüves pályáin ismét lehetőség lesz kipróbálni a bírók nélküli játékot.

Forrás: szegedcafe.hu

A rendezvény sztárvendége Vágó István lesz.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A grundokhoz hasonlóan itt sem lesznek sípszók, az egymás iránti tisztelet ugyanis olykor jobban motiválja a játékosokat a szabálytalanság elkerülésére, pláne a hasonló lebonyolítású tornákon, hiszen itt nem csak a győzelemért jár három pont egy meccsen, hanem a fair play pontok is alakítják az eredményeket. Három pont jár egy csapatnak, ha tagjai teljes mértékben betartották a szabályokat, így akár fél tucat egységet is lehet gyűjteni egy sikerrel.

A szabálytalanságokat a játékosoknak kézfeltartással kell jelezniük, de a meccs előtt és után is figyelniük kell egymásra, beszélgetni és kezet fogni az ellenfelekkel. A káromkodás természetesen tilos, ahogy a veszekedések, a veszélyes játék és a túl erős lövések is. Választható szabályok is vannak, így például két gólt is érhet a női labdarúgók találata.

Csoportok:
A csoport: Szegedi Ügyészek, Szegedi Rendőrök, Szegedi Börtönőrök
B csoport: Radnóti Gimnázium +40, Old Boys +50, Szegedi Tollforgatók +40.
C csoport: Radnóti Gimnázium Diák, Ságvári Gimnázium Diák, Wesley János Iskola Diák.

Időrend:
9.30: Petőfi-pálya: Radnóti-Old Boys; Bástya-pálya: Ügyészek-Rendőrök, SZAK-pálya Radnóti-Ságvári
10.10: Petőfi: Old Boys- Tollforgatók, Bástya: Rendőrök – Börtönőrök, SZAK: Ságvári-Wesley.
10.50: Petőfi: Radnóti- Tollforgatók, Bástya: Börtönőrök-Ügyészek, SZAK: Wesley-Radnóti

A csoportgyőztesek a Bástyán, a másodikok a Petőfin, a harmadikok a SZAK pályán folytatják, ekkor már csak 2×10 percben 11:30-as, 12 órás és 12:30-as kezdéssel, majd 13 órakor az eredményhirdetésre kerül sor.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!