Beszélgetős est Krizsó Szilviával a Radnóti Színházban

Krizsó Szilvia Libikóka című beszélgetős est-sorozatának első része május 21-én este 7-kor lesz a Radnóti Színházban. Forrás: noitema.hu A köztévé műsorvezetője közéleti szereplőket faggat sikerről és kudarcról – olvasható a Radnóti Színház MTI-hez eljuttatott közleményében. A májusi est vendége Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő, a Telki Magánkórház alapítója lesz. A beszélgetés alkalmával […]

Szerző:

Krizsó Szilvia Libikóka című beszélgetős est-sorozatának első része május 21-én este 7-kor lesz a Radnóti Színházban.

Forrás: noitema.hu

A köztévé műsorvezetője közéleti szereplőket faggat sikerről és kudarcról – olvasható a Radnóti Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A májusi est vendége Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő, a Telki Magánkórház alapítója lesz. A beszélgetés alkalmával bepillantást nyerhetnek a meghívottak másik életébe, amiről nagy nyilvánosság előtt eddig nemigen beszéltek. Ahogy az ajánló fogalmaz, “ahol nem minden siker és csillogás”.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

“Megtudhatják, mi a fontos Palya Beának egy férfiban, és hogyan változtatta meg Kovács Gábor életét egy gobelinkép” – olvasható a közleményben. Mint írták, mindkét meghívott egy aprócska faluból indult és mára szakmájában a csúcson van erről az útról kérdezi őket Krizsó Szilvia, aki maga is új arcát mutatja a közönségnek.

A könnyed, zenés, csevegő hangvételű esten a vendégeket is érik meglepetések, amiben a Radnóti Színház művészei, Schneider Zoltán és Szervét Tibor működnek közre. Az este “zenefelelőse” Darvas Ferenc lesz.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !