Színházban lép fel az MTV műsorvezetője

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Ezzel a Zerkovitz Béla mondattal ajánlja a Radnóti Színház annak az estsorozatnak az első részét, amit Krizsó Szilvia, az MTV képernyőjéről október elején levett televíziós vezet. Forrás: Hír24 Fotó: MTI / Földi Imre Régóta akarta Krizsó Szilvia a Hír24-nek azt mondta, az októbertől havonta jelentkező Libikóka című műsorban sikerről és kudarcról […]

Szerző:

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Ezzel a Zerkovitz Béla mondattal ajánlja a Radnóti Színház annak az estsorozatnak az első részét, amit Krizsó Szilvia, az MTV képernyőjéről október elején levett televíziós vezet.

Forrás: Hír24


Fotó: MTI / Földi Imre

Régóta akarta

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Krizsó Szilvia a Hír24-nek azt mondta, az októbertől havonta jelentkező Libikóka című műsorban sikerről és kudarcról faggatja vendégeit. Az első vendég Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor üzletember, a KOGART alapítója lesz május 21-én hétfőn. „Azt szeretném felderíteni többek között, hogy a sikeres emberek vajon azért is sikeresek-e, mert jól tudják feldolgozni a kudarcokat.” Az Este és a Szólás szabadsága című politikai műsorok vezetője régóta szeretne önálló talkshow-t. „Bálint Andrással beszélgettem egyszer, és akkor ő azt mondta, hogy nyitott erre a Radnótiban, szívesen befogad egy ilyen produkciót.”

Talán mehet az MTV-ben

Korábban Krizsó azt nyilatkozta az Indexnek, hogy egy olyan műsoron dolgozik, „ami a tudományos, gazdasági és kulturális élet szereplőit mutatná be nem szokványos módon”. Ez azóta sem került képernyőre. Az MTVA közlése szerint ezt a produkciót most nem rögzítik. A Hír24 viszont úgy tudja, hogy szó van arról, hogy esetleg ősztől akár képernyőre is kerülhet Krizsó színházas műsora.

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!