Szakály élete első válogatott meccsén kezdő lesz

Debrecen – Mészáros Norbert, Szakály Péter és Varga József a nemzeti válogatottban, Bódi Ádám az U21-es csapatban játszhat pénteken. Forrás: dehir.hu A  prágai Generali Arenában pénteken este hétkor kezdődik az Európa-bajnokságon szereplő Csehország és az őszi világbajnoki selejtezőkre készülő Magyarország futball válogatottjainak barátságos mérkőzése. Egervári Sándor szövetségi kapitány a bajnok DVSC-TEVA együtteséből három játékost hívott […]

Szerző:

Debrecen – Mészáros Norbert, Szakály Péter és Varga József a nemzeti válogatottban, Bódi Ádám az U21-es csapatban játszhat pénteken.

Forrás: dehir.hu

A  prágai Generali Arenában pénteken este hétkor kezdődik az Európa-bajnokságon szereplő Csehország és az őszi világbajnoki selejtezőkre készülő Magyarország futball válogatottjainak barátságos mérkőzése. Egervári Sándor szövetségi kapitány a bajnok DVSC-TEVA együtteséből három játékost hívott meg a keretbe – Mészáros Norbert, Szakály Péter és Varga József kaphat szerepet a találkozón.

Orbán Viktorral és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a bajnokavatónOrbán Viktorral és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a bajnokavatón

 

A magyar szövetség honlapja szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány a péntek délelőtti taktikai értekezleten jelölte ki kezdőcsapatát, melyben a magyar bajnok Debrecenből Szakály mellett Varga József is helyet kapott.

Az Európa-bajnokságra készülő csehek ellen a Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koltai Tamás, Varga József, Pintér Ádám, Dzsudzsák Balázs – Szakály Péter – Szalai Ádám összeállítású tizenegy fut ki a prágai Letná Stadionban.

A magyar válogatott hétfőn újból pályára lép – a budapesti Puskás Ferenc-stadionban Írország ellen játszik felkészülési mérkőzést.

A cserepadon kezdi a mérkőzést Király Gábor, Debreceni András, Mészáros Norbert, Gyurcsó Ádám, Szabics Imre, Németh Krisztián és Halmosi Péter.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az U21-es válogatottunk pénteken 17 órától a fehérvári Sóstói-stadionban Európa-bajnoki selejtezőn fogadja a török korosztályos csapatot. Róth Antal szövetségi edző keretében ezúttal is ott található a debreceni Bódi Ádám. A két együttes őszi, isztambuli meccsén a mieink nem álltak messze a pontszerzéstől, de a törökök végül 2-1-re nyertek. Törökország 12 ponttal a második a csoportban, és célja, hogy legjobb másodikként jusson ki az Európa-bajnokságra. A mi továbbjutási esélyeink már elszálltak, de fontos cél így is van, a válogatott első pontjait igyekszik megszerezni a selejtező sorozatban.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!