Csányi Sándor találkozott az NB I-es klubok vezetőivel

A találkozón nem volt egyetlen hiányzó sem, így a megbeszélés – szó szerint – teljes körű volt. A sajtóban megjelent heves reakciók egy része elsősorban 2012/13-as szezon sorsolását bírálta. Csányi Sándor erre válaszolva elmondta, hogy a sorsoláson minden olyan szempontot figyelembe vettek, amely a nemzetközi kötelezettségek betartásához, a televíziós szerződésben foglaltakhoz, valamint a biztonsági előírásokhoz […]

Szerző:

A találkozón nem volt egyetlen hiányzó sem, így a megbeszélés – szó szerint – teljes körű volt. A sajtóban megjelent heves reakciók egy része elsősorban 2012/13-as szezon sorsolását bírálta. Csányi Sándor erre válaszolva elmondta,

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

hogy a sorsoláson minden olyan szempontot figyelembe vettek, amely a nemzetközi kötelezettségek betartásához, a televíziós szerződésben foglaltakhoz, valamint a biztonsági előírásokhoz elengedhetetlen, egyben feldolgozták a tavasz végén a csapatoktól és a Szurkolói Irodától begyűjtött észrevételeket.

Forrás: nb1.hu

A sorsolás direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével, az eljárást hitelesítő közjegyző jelenlétében történt. Egyéni kéréseket a fenti általános szempontokon túlmenően a szövetség nem vehetett figyelembe, mert az sértette volna az esélyegyenlőséget, és biztos, hogy lett volna olyan klub, amelynek az érdekei sérültek, vagy sérülhettek volna.

Az Eger licenckérelemével kapcsolatban elhangzott: a klub az áprilisi licenc eljárásban maga jelölte meg a debreceni stadiont a hazai mérkőzések színhelyeként, ezt nem az MLSZ “kényszerítette” rá. Ugyanakkor mihelyst az Eger “készre jelenti a stadiont”, a szövetség újra megvizsgálja a kérdést.

NB I-es klubok képviselői

A közel két és félórás megbeszélésen szóba került a licenceljárás jövőbeli szigorítása, különös tekintettel a fizetési és adózási fegyelemre, valamint szó esett a klubok megnövekedett jogdíjbevételeinek elosztási szempontjairól is. Elhangzott: a jövő egyik fontos feladata lesz a fiatal hazai játékosok játéklehetőségének biztosítása, valamint a 21. századi nézői (televíziós) igények kiszolgálása.

A televíziók nézettségi adatai változatlanul azt mutatják, hogy a magyar bajnoki mérkőzésekre többen kíváncsiak, mint a külföldi elitbajnokságok egyes meccseire. Az MTVA-nak és a Sport TV-nek köszönhetően minden eddiginél több bajnoki találkozó kerülhet képernyőre, egy forduló nyolc mérkőzéséből majdnem az összes látható lesz a televízióban, éppen ezért kötelező figyelembe venni a televíziók igényeit is.

A kötetlen hangulatú megbeszélésen a jelenlévők érintették még, többek között, a játékos ügynökök szerepét, a nézőszám emelkedésének szükségességét, a társasági adó ésszerű felhasználásának lehetőségeit és középtávú tervezését, az amatőrszerződéseket, valamint a Szurkolói Irodával, illetve az egyesületi szurkolói szervezetekkel való együttműködés jelentőségét.

A megjelentek egyetértettek abban, hogy a sok feladattal és nehézséggel küzdő magyar labdarúgás meghatározó körének egymás kölcsönös tiszteletét, a közös dolgok intézésére a szakmai párbeszédet, és közös megoldáskeresést kell előnyben részesíteni. A klubok képviselői az eredmények mellett visszaigazolták, hogy, az esetleges hibák mellett is, az MLSZ vezetőit és apparátusa tagjait is a jó szándék, a magyar labdarúgás jobbá tétele vezérli.

(mlsz.hu)

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!