Csányi nagy terve: BL- vagy EL-csoportkörbe kell jutni egy magyar csapatnak

Csütörtökön megkezdik szereplésüket a magyar csapatok a nemzetközi porondon. Elsőként a Honvéd és az MTK lép pályára, később csatlakozik hozzájuk a DVSC és a Videoton is. Az idei sorozatot tekintve merész célok fogalmazódtak meg korábban a magyar klubokkal kapcsolatosan: a Csányi Sándor által közzétett 10 éves felemelkedési stratégia egyik pontja azt irányozta elő, hogy 2012 […]

Szerző:

Csütörtökön megkezdik szereplésüket a magyar csapatok a nemzetközi porondon. Elsőként a Honvéd és az MTK lép pályára, később csatlakozik hozzájuk a DVSC és a Videoton is. Az idei sorozatot tekintve merész célok fogalmazódtak meg korábban a magyar klubokkal kapcsolatosan: a Csányi Sándor által közzétett 10 éves felemelkedési stratégia egyik pontja azt irányozta elő, hogy 2012 őszétől kezdve évadonként legalább egy magyar csapattól elvárt az, hogy bejusson valamelyik csoportkörbe.

Forrás: csakfoci.hu

Csányi Sándor 2011 tavaszán tette közzé hosszú távú stratégiai tervét, amely a magyar labdarúgás megújítását lenne hivatott szolgálni. A stratégia tíz évre tervez, a 2020-ig a különböző területeken konkrét terveket fogalmazott meg a magyar futball megújítására vonatkozóan. Ennek egyik eleme a magyar csapatok nemzetközi kupaszereplésére tért ki, ahol a 2012/13-as évadra már konkrét cél fogalmazódott meg.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az MLSZ-elnök terve szerint ettől az idénytől kezdve minden szezonban legalább egy csapatnak túl kellene jutnia a selejtezőkön, vagyis be kell verekednie magát a csoportkörbe, akár a Bajnokok Ligájában, akár az Európa Ligában. Mindez azt jelenti, hogy az idén a nemzetközi porondon küzdőDVSC, Videoton, Honvéd és MTK feladata lenne az, hogy a célkitűzést véghezvigye.

Ehhez talán a bajnok DVSC áll a legközelebb, hiszen legjobb esetben a BL-ben, rosszabb esetben később az EL-ben is harcba szállhat a csoportkörért. Mint ismert, a Loki a 2. selejtezőkört kiemeltként várja, és amennyiben a debreceniek esélyesként sikerrel vennék az albán Skenderbeu elleni párharcot, mindkét csoportkör felé lépnének egyet.

Az elsőszámú sorozatban továbbjutás esetén is további két körre lennének a Bajnokok Ligája-csoporttól. Amennyiben a hajdúságiak esetleg később, a 3. körben búcsúznának a BL-től, akkor az Európa Liga utolsó selejtező körében folytathatnák, míg amennyiben a negyedik párharcban buknának el az elsőszámú sorozatban, akkor automatikusan várná őket az EL-csoportkör.

A Videoton ellenfele a Slovan Bratislava lesz az Európa Liga második selejtezőkörében, a fehérváriaknak így három párharcot is sikerrel kellene venni a csoportkörhöz. A Honvéd és az MTK még nehezebb helyzetben vannak, hiszen ők már az első körben bekapcsolódnak, mindketten csütörtökön kezdik meg a szereplésüket.

Az elmúlt öt évben egyébként a DVSC kétszer is megvalósította Csányi Sándor “álmát”, hiszen 2009-ben a BL-, 2010-ben az EL-csoportkörében szerepelt.

Csányi stratégiai tervezete három szezonon át remél egy csoportkörbe jutást, a hosszú távú cél ellenben az, hogy 2015-től kezdve már ne egy, hanem két magyar klub legyen állandó résztvevője a csoportküzdelmeknek. (FOTÓ: DVSC.HU)

Címkék: , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!