A PSZÁF-ot is megkeresi az LMP a szegedi ítélet miatt

Felkéri a legfőbb ügyészt az LMP, hogy kezdeményezzen jogegységi döntést a Kúriánál a devizahitelezéssel kapcsolatos banki gyakorlatok miatt, valamint állásfoglalást kér a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökétől a devizaárfolyamok banki elszámolásának gyakorlatáról – közölte Ertsey Katalin országgyűlési képviselő pénteken. Forrás: szegedcafe.hu Az LMP a szegedi táblabíróság ítélete miatt fordul a két szervezethez. A bíróság ugyanis […]

Szerző:

Felkéri a legfőbb ügyészt az LMP, hogy kezdeményezzen jogegységi döntést a Kúriánál a devizahitelezéssel kapcsolatos banki gyakorlatok miatt, valamint állásfoglalást kér a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökétől a devizaárfolyamok banki elszámolásának gyakorlatáról – közölte Ertsey Katalin országgyűlési képviselő pénteken.

Forrás: szegedcafe.hu

Az LMP a szegedi táblabíróság ítélete miatt fordul a két szervezethez. A bíróság ugyanis múlt héten jogerősen tisztességtelennek nyilvánította az OTP Bank hitelezési gyakorlatának egy elemét, azt, hogy a pénzintézet a törlesztő részlet forintösszegét az általa alkalmazott devizaeladási árfolyamon határozta meg, miközben a folyósításkor vételi árfolyamon számolta el a kölcsönt.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az ellenzéki párt üdvözli, hogy a Kúria felállított egy elemzőcsoportot a devizaügyek ítéleteivel kapcsolatban a múlt héten. A hírek szerint a csoport tagjai ugyanakkor csak októberre végeznek az ítéletek feldolgozásával – áll a közleményben.

Az LMP azért tartja fontosnak a gyors döntést, mert a szegedi ítélet nem terjeszthető ki automatikusan az összes bíróságra. A párt megengedhetetlennek tartja, hogy egyes adósok hátrányt szenvedjenek másokkal szemben pusztán azért, mert területileg más bíróság illetékes az ügyükben. Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója múlt pénteken közölte, hogy nem fogadják el a Szegedi Ítélőtábla ítéletét, és felülvizsgálati kérelemmel fordulnak a Kúriához.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!