Borbély Zoltán: telt ház előtt

Az MLSZ diplomáciai sikere a május 24-25-i FIFA-kongresszus megrendezése. Forrás: telesport.hu Sok jót mondott a magyar futball helyzetéről kedden Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, azt például, hogy a szövetség pénzügyi stabilitása helyreállt, vannak források a következő évek fejlesztéseihez, továbbá az infrastruktúra és az utánpótlás-nevelés terén is van előrelépés, az MLSZ apparátusa pedig hatékonyan, jól és […]

Szerző:

Az MLSZ diplomáciai sikere a május 24-25-i FIFA-kongresszus megrendezése.

Forrás: telesport.hu

Sok jót mondott a magyar futball helyzetéről kedden Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, azt például, hogy a szövetség pénzügyi stabilitása helyreállt, vannak források a következő évek fejlesztéseihez, továbbá az infrastruktúra és az utánpótlás-nevelés terén is van előrelépés, az MLSZ apparátusa pedig hatékonyan, jól és költséghatékonyan dolgozott.

Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője a Ma reggel című műsorban kiemelte, sokat számít, hogy az A válogatott Egervári Sándor szövetségi kapitánynak köszönhetően jól szerepelt, hiszen 1998 óta nem volt ilyen eredményes a csapat, 19 pontot szerzett az Eb-selejtezőkön. És a többi csapat is jó eredményeket ért el, valamint diplomáciai siker, hogy 1909 és 1930 után most május végén harmadszor rendez a magyar szövetség FIFA-kongresszust.

Borbély Zoltán elmondta, a kongresszuson fontos tétel lesz az etikai kódex, tekintve, hogy a közelmúltban többször is hallani lehetett a FIFA-n belüli korrupciós ügyekről.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Csányi Sándor szerint Magyarországon igény van a labdarúgásra, és Borbély Zoltán is azt hangsúlyozta, hogy a nézőszám alapján is messze a labdarúgás a legnépszerűbb sport nálunk, a válogatott legutóbbi öt mérkőzéséből négyen telt ház volt, igaz, nem a régi nagy Puskás stadionban, de a 23-25 ezres közönség akkor is nagyon szép eredmény.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !