MLSZ-közgyűlés – Csányi szerint van igény a magyar futballra

Telki, 2012. május 15., kedd (MTI) – Csányi Sándor elnök kedden elégedetten értékelte a Magyar Labdarúgó Szövetség elmúlt éves tevékenységét a szervezet Telkiben rendezett 111. rendes küldöttközgyűlésén. Forrás: boon “Az elmúlt évben szövetségünk pénzügyi stabilitása helyreállt, vannak forrásaink a következő évek fejlesztéseihez, továbbá az infrastruktúra és az utánpótlás-nevelés terén is van előrelépés” – mondta Csányi […]

Szerző:

Telki, 2012. május 15., kedd (MTI) – Csányi Sándor elnök kedden elégedetten értékelte a Magyar Labdarúgó Szövetség elmúlt éves tevékenységét a szervezet Telkiben rendezett 111. rendes küldöttközgyűlésén.

Forrás: boon

“Az elmúlt évben szövetségünk pénzügyi stabilitása helyreállt, vannak forrásaink a következő évek fejlesztéseihez, továbbá az infrastruktúra és az utánpótlás-nevelés terén is van előrelépés” – mondta Csányi Sándor. “A fiatalok létszámának növekedése azt mutatja, van igény a magyar futballra. Az MLSZ apparátusa hatékonyan, jól és költséghatékonyan dolgozott, enélkül lehetetlen lett volna ennyi pénz áramoltatását és szabályszerű elszámoltatását megoldani”.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az elnök kiemelte, az MLSZ mérlegfőösszege a tavalyi 3,8 milliárd forintról 11,4 milliárdra emelkedett. Az utolsó szalmaszálnak nevezte a társaságiadó-kedvezményt, amelynek segítségével 13,3 milliárdot tudtak lehívni, illetve utánpótlás-nevelésre és infrastruktúra-fejlesztésre felhasználni a sportszervezetek. Csányi hozzátette, a következő szezonra 1500 beérkező pályázattal számolnak, az igények elérhetik a 60 milliárd forintot is. Az MLSZ-nek is joga volt TAO-igények benyújtására, s végül 4,2 milliárd forintnyi támogatást hagytak jóvá a szövetség számára. Hangsúlyozta: jelentősen nőhetnek a televíziós jogdíjakból származó bevételek a közeljövőben, majd beszélt a kiadásokról, és részletezte a közelmúlt legfőbb eseményeit. Berzi Sándor alelnök felhívta a figyelmet a világfutball legnagyobb adminisztratív eseményére, a jövő heti, budapesti FIFA-kongresszusra, amelyet 1909 és 1930 után harmadik alkalommal rendez meg a Magyar Labdarúgó Szövetség, immár 208 tagország képviselője számára. A közgyűlés hozzászólások, javaslatok, illetve ellenvetések nélkül elfogadta a napirenden szereplő szakmai és pénzügyi beszámolókat, terveket, illetve az adminisztratív jellegű alapszabály-módosításokat. A válogatott mérkőzések és az összes MLSZ által szervezett versenyprogram vagyoni értékű jogainak pályázati úton történő értékesítésével kapcsolatban teljes körű felhatalmazást adott a szövetség elnökségének részére.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !