Homokos tengerpartot varázsolnak az Árkád tetejére

Homokkal, pálmafákkal, strandfocival és meccsnézési lehetőséggel nyílik az Árkád Plázs június 1-jén az Árkád P3-as parkolóházának tetején. A különleges helyszínen berendezett plázson augusztus 31-ig élvezhetik a napsütést a szegediek. Forrás: szegedcafe.hu Már lehet nevezni a június 8-tól július 1-ig tartó ÁRKÁD Strandfoci Bajnokságra. Selejtező mérkőzéseken dől el, hogy melyik az a 16 legjobb csapat, amely […]

Szerző:

Homokkal, pálmafákkal, strandfocival és meccsnézési lehetőséggel nyílik az Árkád Plázs június 1-jén az Árkád P3-as parkolóházának tetején. A különleges helyszínen berendezett plázson augusztus 31-ig élvezhetik a napsütést a szegediek.

Forrás: szegedcafe.hu

Már lehet nevezni a június 8-tól július 1-ig tartó ÁRKÁD Strandfoci Bajnokságra. Selejtező mérkőzéseken dől el, hogy melyik az a 16 legjobb csapat, amely indulhat a megmérettetésen. A bajnokság a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság mintájára zajlik, ennek megfelelően, minden csapat egy Eb-n résztvevő ország színeiben versenyzik.

Néhány barátnőjük lehet, hogy ott lesz.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A mérkőzéseket a foci Eb meccsei előtt rendezik: a csoportmérkőzések 2012. június 8. és  19. között 16 óra 30-kor és 17 óra 10-kor, a negyeddöntők 2012. június 21. és  június 24. között 18 órakor, az elődöntők 2012. június 27. és június 28. között ugyancsak 18 órakor lesznek. A bajnokság döntőjét az Eb-döntő előtt, 2012. július 1-jén 18 órakor rendezik.

A Bajnokságon 1-3. helyezést elért csapatok értékes nyereményekben részesülnek:
1. helyezett: Bajnoki kupa + 120 000 Ft értékű Árkád Szeged vásárlási utalvány.
2. helyezett: 90 000 Ft értékű Árkád Szeged vásárlási utalvány.
3. helyezett: 60 000 Ft értékű Árkád Szeged vásárlási utalvány.

A focisták keringenek a labda körül, és nem fordítva.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!