Chatszobában várja ügyfeleit a hazai bank

A Gránit Bank gyorsabban nőtt és költséghatékonyabban működik, mint arra a bank vezetése korábban számított. A hitelintézet az ügyfélelégedettség növelés érdekében új elektronikus bankszolgáltatást vezetett be, amelyen keresztül ügyfelei élő videó- és hangkapcsolatot létesíthetnek a banki ügyintézővel – ismertette Hegedűs Éva, a bank alelnök-vezérigazgatója. Forrás: gazdasagiradio.hu Beszámolt róla, hogy 2010 májusa óta a bank mérlegfőösszege […]

Szerző:

A Gránit Bank gyorsabban nőtt és költséghatékonyabban működik, mint arra a bank vezetése korábban számított. A hitelintézet az ügyfélelégedettség növelés érdekében új elektronikus bankszolgáltatást vezetett be, amelyen keresztül ügyfelei élő videó- és hangkapcsolatot létesíthetnek a banki ügyintézővel – ismertette Hegedűs Éva, a bank alelnök-vezérigazgatója.

Forrás: gazdasagiradio.hu

Beszámolt róla, hogy 2010 májusa óta a bank mérlegfőösszege 5,5-szeresére, 7,1 milliárdról közel 40 milliárd forintra nőtt, a betétállomány több mint 6,5-szeresére, így elérte a 36,5 milliárd forintot, míg a hitelállomány megközelíti a 15 milliárdot. A hitelintézetnek jelenleg közel háromezer ügyfele van. A többségi tulajdonos Demján Sándor mellett további hat tulajdonostárs csatlakozott az elmúlt két évben a bankhoz, tulajdonrészük együttesen 18,4 százalékot tesz ki. Az alelnök-vezérigazgató bejelentette azt is, hogy július 1-jétől Budapesten további kettő, vidéken pedig tizenhat ügyfélközpontot nyitnak a Brokernettel kötött stratégiai együttműködés alapján, de ezekben készpénzes ügyintézés nem lesz.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az új elektronikus szolgáltatásról elmondta, hogy a hang- és videokapcsolattal egyidejűleg az ügyfélnek lehetősége nyílik biztonságos, titkosított, szöveges üzenetváltásra (“chat”) is banki ügyintézőjével, mód van banki dokumentumok ügyfelek részére történő átadására, illetve különböző banki műveletek végzésére is. A rendszert a legmodernebb biztonsági megoldások alkalmazásával, többszintű ügyfélazonosítással alakították ki – ismertette Gáborjáni Szabó Ákos ügyvezető igazgató. A hangot és a képet archiválják, s a bank ügyfeleinél banki bizonylatként megőrzik.A fejlesztés költsége százmilliós nagyságrendű, de megtérül, mert az ügyfelek egyre inkább a kényelmet, a gyorsaságot, az egyszerűséget és a kiszámíthatóságot helyezik előtérbe – mondta Hegedűs Éva.

Az egykor WestLB Hungária néven működő hitelintézetet 2010-ben a Wallis Zrt. vásárolta meg, tőle vette meg nem sokkal később a Demján Sándor tulajdonában lévő Magyar Tőketársaság Zrt. A 2011 márciusában ismertetett középtávú elképzelések szerint a Gránit Bank 2015-re 220 milliárd forintra növeli mérlegfőösszegét, és 2014-től már pozitív eredményre számít.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!