Alumni hálózatot indít a Citibank Magyarországon

A Citibank Magyarország bejelentette a Citi Alumni Hálózat elindítását Magyarországon. A hazai Alumni Hálózat tiszteletbeli nagykövete, Kovács Gábor elismert üzletember, a KOGART Ház alapító tulajdonosa lett, aki annak idején a Citibank Magyarország első alkalmazottja volt. Forrás: kisalfold.hu A Citi Alumni Hálózat globális internetes platform a www.citialumninetwork.com címen érhető el, ahol minden országnak külön weboldala van, és azzal […]

Szerző:

A Citibank Magyarország bejelentette a Citi Alumni Hálózat elindítását Magyarországon. A hazai Alumni Hálózat tiszteletbeli nagykövete, Kovács Gábor elismert üzletember, a KOGART Ház alapító tulajdonosa lett, aki annak idején a Citibank Magyarország első alkalmazottja volt.

Forrás: kisalfold.hu

A Citi Alumni Hálózat globális internetes platform a www.citialumninetwork.com címen érhető el, ahol minden országnak külön weboldala van, és azzal a szándékkal alakították ki, hogy a Citi volt alkalmazottjai a világ minden táján újra kapcsolatba léphessenek a Citivel, illetve egymással.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A programindításról Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: “2012-ben ünnepeljük a Citi 200. születésnapját világszerte és Magyarországon, amelynek kapcsán jelentős mérföldkőnek tartjuk a Citi Alumni Hálózat hazai elindítását a volt citibankos kollégáink körében tartott rendezvényen.

Új kezdeményezésünk lényege, hogy megünnepeljünk és elismerjünk minden volt munkatársat, aki hozzájárult ahhoz, hogy a Citi olyan vezető globális pénzügyi intézménnyé váljon, amilyen napjainkban, és amilyen az elmúlt 200 év során is volt.

Batara Sianturi
Batara Sianturi

A Citi Alumni Hálózat lehetőséget teremt a korábbi citibankos kollégák számára az újbóli kapcsolatfelvételre, új ismeretségek kiépítésére, az eszmecserére és az ötletek megosztására – ily módon továbbra is élhetnek a Citi kínálta előnyökkel.

Személyesen is megtapasztaltam, hogyan képes egy erős vállalati kultúra összekovácsolni az embereket, és a Citi Alumni Hálózat keretében most ezt az összetartó erőt kell együtt megőriznünk és tovább építenünk.”

Kovács Gábor, a magyarországi Citi Alumni Hálózat nagyköveti tisztségében megjegyezte: “Én voltam a Citibank Magyarország első alkalmazottja 1985. november 15-én, ezt követően több felső vezetői pozícióban dolgoztam Magyarországon, majd Londonban, ahol 1991-ben úgy döntöttem, hogy hazatérek, hogy saját vállalkozásba kezdjek.

Nagyon hálás vagyok a Citibanknak, hogy a kezembe adta azt a tudást, szemléletet, megközelítést és kapcsolatrendszert, amivel megteremthettem azt az anyagi hátteret, amely lehetővé tette számomra, hogy eljussak az általam követett filantróp megközelítéshez.

Nagy örömmel fogadtam a hírt, hogy létrejön a magyarországi Citi Alumni-csoport, és lelkesen várom, hogy aktív tagja lehessek a programnak.”

Amellett, hogy a weboldalon keresztül a volt dolgozók kapcsolatot tarthatnak fenn és építhetnek ki egymással hazai és globális szinten egyaránt, friss információkat is olvashatnak a bank életéről.

Azok a volt Citi-alkalmazottak, vagy nyugdíjasok, akiknek munkakapcsolata legalább két évig fennállt, és megfelelnek a többi tagsági feltételnek, awww.citialumninetwork.com weboldalon regisztrálhatnak, illetve csatlakozhatnak a hálózathoz.

A Citi Alumni Hálózat regisztrált tagjai hozzáférhetnek a Citi Globális Kilátások és Megoldások weboldalhoz, amely a Citi világszínvonalú kutatásait és elemzéseit tartalmazó tudástár.

Az itt található szakmai anyagok segítséget nyújtanak a Citi ügyfeleinek eligazodni a világon jelenleg tapasztalható nagy kihívásokkal jellemzett gazdasági környezetben, a jövő témáiban és trendjeiben, és támogatják őket abban, hogy nyereségesen tudjanak működni a napjainkra jellemző gyorsan változó és összekapcsolt világban.

A weboldalon elérhető legfrissebb kutatások és elemzések: (1) Energia 2020: Észak-Amerika az új Közel-Kelet?; (2) Emelkedő trend a mobilszolgáltatásban: A globális mobilfizetési lehetőségek elemzése; (3) 2012 befektetési témái: Navigálás egy növekvő pálya felé; (4) Prioritások a vállalatfinanszírozásban 2012-ben; (5) A határországok vonzása.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!