A tartós kapcsolat titka: újabb három évre szerződött a Waberer’s és az Electrolux

Három évre szóló, 75 millió euró értékű stratégiai megállapodást írt alá a Waberer’s International Zrt. logisztikai vállalat és a háztartási készüléket gyártó AB Electrolux. A megállapodás értelmében az Electrolux legnagyobb közúti fuvarozó szolgáltatója továbbra is a Waberer’s, amelynek flottája teljesíti az európai megbízások jelentős részét. Forrás: Privátbankár A két cég közötti közel három évtizedes kapcsolat […]

Szerző:

Három évre szóló, 75 millió euró értékű stratégiai megállapodást írt alá a Waberer’s International Zrt. logisztikai vállalat és a háztartási készüléket gyártó AB Electrolux. A megállapodás értelmében az Electrolux legnagyobb közúti fuvarozó szolgáltatója továbbra is a Waberer’s, amelynek flottája teljesíti az európai megbízások jelentős részét.

Forrás: Privátbankár

A két cég közötti közel három évtizedes kapcsolat folytatásáról és kibővítéséről szóló dokumentumot Wáberer György elnök-vezérigazgató és Fredrik Nergell, az AB Electrolux EMEA (Európa-, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős logisztikai és alkatrész-beszerzési igazgatója írta alá – áll a két társaság közös közleményében. A megállapodás értelmében az Electrolux legnagyobb közúti fuvarozó szolgáltatója továbbra is a Waberer’s, amelynek flottája teljesíti az európai megbízások jelentős részét. A Waberer’s kamionjai amellett, hogy a jászberényi és nyíregyházi Lehel Hűtőgépgyárban készült berendezéseket eljuttatják az európai uniós piacokra, teljesítik az Electrolux németországi, olaszországi, spanyolországi, lengyelországi, svédországi, franciaországi, finnországi és angliai érdekeltségei közötti fuvarokat is.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A közlemény szerint a Waberer’s évi 25 ezer komplett rakományt szállít Európa 6 piacára és szerelvényeik nagyságrendileg 30 millió kilométert tesznek meg az Electrolux áruival. Az új alapokra helyezett hosszú távú stratégiai együttműködés pontjainak kialakítását egy közel fél éves szakmai előkészítő munka, illetve tárgyalássorozat előzte meg. A megállapodás értelmében a két fél negyedévente felülvizsgálja az áruforgalmat, a teljesített fuvarmegbízások folyamatait és közösen találnak megoldást a logisztikai költségeknek a legkorszerűbb logisztikai eljárásokkal való csökkentésére.

 

A Waberers’s International Zrt. Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető logisztikai szolgáltatója; a társaság 2.500 kamionnal rendelkezik, összes munkavállalójának létszáma pedig eléri a négyezret. A járműflotta évente több mint 330 millió kilométert tesz meg, fuvarteljesítménye 2011-ben megközelítette az 5 milliárd árutonna-kilométert. A társaság kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti pénzügyi eredménye tavaly 373 millió eurós árbevétel mellett 47,4 millió euró körül alakult, ami 20 százalékkal haladja meg a 2010-es értéket. A cég a növekedés fenntartása érdekében 2012-ben tovább növeli flottájának kapacitását és munkavállalóinak létszámát.

 

A világ második legnagyobb háztartási berendezés gyártójának értékesítési árbevétele rekord mértékben, 10 százalékkal nőtt idén 2012-ben az első három hónapban az egy évvel korábbihoz képest, 25,8 milliárd svéd koronára 23,4 milliárdról. Az adózott eredmény 561 millió koronára emelkedett 457 millióról. Tavaly még jelentősen csökkent a konszern nyeresége, 48 százalékkal 2 milliárd koronára, az értékesítési árbevétel négy százalékkal 101,6 milliárd koronára apadt, főként az európai piacokon csökkent. Az idei első három hónap után azonban már a vállalat bevételének kétharmadát adó európai piac kilátásait sem látják túl rossznak a cégnél, a bár ez csak annyit jelent, hogy “itt a kereslet a legjobb esetben stagnálni fog”.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!