Kontinentális stratégiai megállapodást kötött a Waberer’s és az Electrolux

Három évre szóló, 75 millió euró értékű stratégiai megállapodást írt alá a Waberer’s International Zrt. és az AB Electrolux. Forrás: elelmiszer.hu A két cég közötti közel három évtizedes kapcsolat folytatásáról és kibővítéséről szóló okmányt ma Budapesten Wáberer György elnök-vezérigazgató és Fredrik Nergell, az AB Electrolux EMEA (Európa-, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős Logisztikai és Alkatrész-beszerzési […]

Szerző:

Három évre szóló, 75 millió euró értékű stratégiai megállapodást írt alá a Waberer’s International Zrt. és az AB Electrolux.

Forrás: elelmiszer.hu

A két cég közötti közel három évtizedes kapcsolat folytatásáról és kibővítéséről szóló okmányt ma Budapesten Wáberer György elnök-vezérigazgató és Fredrik Nergell, az AB Electrolux EMEA (Európa-, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős Logisztikai és Alkatrész-beszerzési Igazgatója látta el kézjegyével. A megállapodás értelmében az Electrolux legnagyobb közúti fuvarozó szolgáltatója továbbra is a Waberer’s, amelynek flottája teljesíti az európai megbízások jelentős részét. A Waberer’s kamionjai amellett, hogy a jászberényi és nyíregyházi Lehel Hűtőgépgyárban készült berendezéseket eljuttatják az Európai Uniós piacokra, teljesítik az Electrolux németországi, olaszországi, spanyolországi, lengyelországi, svédországi, franciaországi, finnországi és angliai érdekeltségei közötti fuvarokat is.

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Fredrik Nergell az aláírás alkalmából kifejtette: az Electrolux megtette a Waberer’s-szel fennálló hosszú távú együttműködés következő lépését. A Waberer’s elkötelezte magát logisztikai megoldásaink további javítása, valamint a következő évek teljesítményének aktív fokozása mellett. Nagyra értékeljük azt a magas szolgáltatás szintet, amit a Waberer’s szakértelme biztosít számunkra. Meggyőződésünk, hogy a a megerősített partnerkapcsolat a jövőben is mindkét cég számára további hozzáadott értékeket fog teremteni. Mindez pedig ellentétes az iparágban a díjakról való évenkénti alkudozás gyakorlatával, aminek eredményeként valaki mindig veszít.

 

Wáberer György elnök-vezérigazgató a megállapodást méltatva rámutatott, hogy az immár harmadik hosszú távú együttműködés a törékeny európai gazdasági környezetben két töretlenül fejlődő, erős piaci alapokon nyugvó stabil vállalat között jöhetett létre. A két társaság szakemberei a gyorsan változó piaci viszonyokra hagyományosan együtt keresik a megoldást. „A mindkét fél számára előnyös együttműködés évtizedek szoros és eredményes munkakapcsolatára és a kölcsönös bizalomra épül. Ennek további növelése érdekében mi egyedülálló fuvarozási technológiánk, a Waberer’s Optimum Solution minden képességét az Electrolux megbízói igényeinek kifinomult teljesítésének szolgálatába állítjuk”.

 

Lajkó Ferenc, a Waberer’s International Zrt. fuvarozási és szállítmányozási vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a fuvarozási ágazatban egyáltalán nem jellemző több évre szóló együttműködés aláírása. Az Electrolux egyike a Waberer’s azon partnereinek, akikkel a közös munkának hosszú hagyománya van. Évi 25000 komplett rakományt szállít Európa 6 piacára és szerelvényeink nagyságrendileg 30 millió kilométert tesznek meg az Electrolux áruival. Az új alapokra helyezett hosszú távú stratégiai együttműködés pontjainak kialakítását egy közel fél éves szakmai előkészítő munka, illetve tárgyalássorozat előzte meg. Ennek eredményeként a következő három évben a korábbiaknál is szélesebb szolgáltatási palettával és még magasabb minőségben szolgáljuk ki az Electrolux megrendelői igényeit.

 

A megállapodás értelmében a két fél negyedévente felülvizsgálja az áruforgalmat, a teljesített fuvarmegbízások folyamatait és közösen találnak megoldást a logisztikai költségeknek a legkorszerűbb logisztikai eljárásokkal való csökkentésére.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !