3,5 milliárd forintért keltek el a magyar focibajnokság közvetítési jogai

Több mint 3,5 milliárd forintot fizettek ki az elsőosztályú magyar labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogaiért. A tervek szerint egy fordulóból 6 mérkőzést adnának itthon a csatornák. Forrás: sg.hu A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor bejelentette, hogy 2012-től négy éven át az MTVA valamint a Chello Central Europe csatornái közvetítik a magyar labdarúgó bajnokság […]

Szerző:

Több mint 3,5 milliárd forintot fizettek ki az elsőosztályú magyar labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogaiért. A tervek szerint egy fordulóból 6 mérkőzést adnának itthon a csatornák.

Forrás: sg.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor bejelentette, hogy 2012-től négy éven át az MTVA valamint a Chello Central Europe csatornái közvetítik a magyar labdarúgó bajnokság mérkőzéseit. A megállapodás szerint a meccseket 11 csatorna adhatja, a közszolgálati adók és rádiók mellett természetesen a Sport1, Sport2, valamint a SportM. A jogokért 3,54 milliárdot fizettek ki, melyből a csapatoknak 3,38 milliárd forint jut.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az MLSZ elnökei elmondta, hogy átlagban 150 millió forintot kapnak a csapatok, de ezúttal nem egyenlő mértékben megosztva, hanem valamilyen szinten differenciálva. A közvetítések időpontjait ráadásul jó előre meghatároznák, így sokkal áttekinthetőbb lenne a hazai focis menetrend. A megállapodás ténye nem meglepő, hiszen a magyar bajnoki meccsek még mindig a legnézettebbek a sportcsatornán, sokkal nagyobb irántuk az érdeklődés, mint például a spanyol liga találkozói iránt.

Címke: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !