Kapusháború-premier Szegeden

Hazánkban elsőként Szegeden rendeznek kapusháborút. A labdarúgó hálóőrök különcsatája Európában egyre népszerűbb és most Magyarországra ér. A hazai premierre június 23-án (szombat) kerül sor a SZVSE pályán, ahol reggeltől estig küzdenek egymással a kapusok. Forrás: szegedcafe A Szeged 2011 hazai pályáján egy 22 méteres területen két mobil kapu között játszanak a hálóőrök. Felváltva rugdosnak egymásnak […]

Szerző:

Hazánkban elsőként Szegeden rendeznek kapusháborút. A labdarúgó hálóőrök különcsatája Európában egyre népszerűbb és most Magyarországra ér. A hazai premierre június 23-án (szombat) kerül sor a SZVSE pályán, ahol reggeltől estig küzdenek egymással a kapusok.

Forrás: szegedcafe

A Szeged 2011 hazai pályáján egy 22 méteres területen két mobil kapu között játszanak a hálóőrök. Felváltva rugdosnak egymásnak kapura, és a mérkőzés az egyik fél ötödik góljáig, vagy hét percig tart. A csoportmérkőzések után a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább.

A kapusok nemcsak kapni, de lőni is fogják a gólokat.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az első mérkőzést bemutató jelleggel Gújdár Sándor 25-szörös válogatott kapus – Szegeden volt NB I-es játékos – és Kiss-Rigó László, szeged-csanádi megyés püspök vívja. A kapusháború játékvezetője Jova Levente, a Ferencváros kapusa lesz. A szervezők szerenék elérni, hogy Köteles László, a belga Genk Bajnokok Ligája tapasztalattal rendelkező hálóőre is tiszteletét tegye az eseményen.

Eddig Csongrád megyében tevékenykedő kapusok, valamint a vajdasági és erdélyi játékosok jelezték részvételi szándékukat. Bagdi Ferenc főszervező – aki magas is kapus volt, most pedig kapusedzőként dolgozik – célja, hogy a kapusok is előtérbe kerüljenek. Első sorban amatőr illetve alacsonyabb osztályú kapusoknak szervezi az eseményt ahol egy-két magasabb szintű kapussal megspékelve végre róluk is szól valami, velük is történik valami érdekes.

Ha nevezni szeretnél, ide kattints.

A kapusháború népszerűsítése érdekében a Hivatásos Kapusedzők Szervezetének idei találkozóján, május 28-án egy szabálymagyarázattal egybekötött bemutató mérkőzést rendeznek Budaörsön. Az eseményen többek között részt vesz Andrusch József, a magyar válogatott kapusedzője és több élvonalbeli kapus is.

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!