Demján: okos helyett szorgalmas emberek kellenek

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke szerint megengedhetetlen, hogy erős, munkaképes emberek azért ne dolgozzanak, mert bizonyos munkákat nem akarnak elvégezni. Forrás: hír24 Demján: szorgalmas emberek kellenek(mti) Társadalmilag megbecsültté kell tenni a termelő munkát, mert csak a bővített újratermelésben részt vevők arányának növelésével lehet megteremteni a versenyképességet – jelentette ki Demján Sándor egy […]

Szerző:

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke szerint megengedhetetlen, hogy erős, munkaképes emberek azért ne dolgozzanak, mert bizonyos munkákat nem akarnak elvégezni.

Forrás: hír24

Demján: okos helyett szorgalmas emberek kellenek

Demján: szorgalmas emberek kellenek(mti)

Társadalmilag megbecsültté kell tenni a termelő munkát, mert csak a bővített újratermelésben részt vevők arányának növelésével lehet megteremteni a versenyképességet – jelentette ki Demján Sándor egy gazdasági fórumon, szerdán a fővárosban.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke szerint egyensúlyba kell hozni a termelésben részt vevők számát és az azt kiszolgáló humán szférát. Hozzátette: megengedhetetlen, hogy erős, munkaképes emberek azért ne dolgozzanak, mert bizonyos munkákat nem akarnak elvégezni.

Megítélése szerint a válság vesztesei azok lesznek, akik nem alkalmazkodnak a versenyhez, vagyis az az ország, ahol felborul az „okosok” és a szorgalmasok aránya, elveszíti a versenyképességét.

Az a bruttóhazaitermék-növekedés nem ér semmit, amelyet hitel alapoz meg, a reálnövekedés az, amikor termelésen, tőkekivitelen, logisztikán keresztül valós növekedés következik be.

Címke: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !