Borsodi Művészeti Fesztivál a falunkban (1) – Jazz este – videó

Dédestapolcsány, Élményhotel 2012. június 23., 20:30 Forrás: ÖS Jegyárak elővételben: 2500, helyszínen: 3000 Jazz este Dédestapolcsányban, az Élményhotelben Igazi csemegének ígérkezik ez az este. Profi zenészek, izgalmas helyszín, csodálatos panoráma a dédestapolcsányi Élményhotelben. Jegyrendelés itt:http://wellnesselmenyhotel.hu/fooldal A hotel vendégeinek díjtalan a belépő. Külső vendégeknek a belépőjegy tartalmaz 1 üdvözlő koktélt. A Tiborcz trió 1990-ben alakult Nagykanizsán, […]

Szerző:

Dédestapolcsány, Élményhotel 2012. június 23., 20:30

Forrás: ÖS
Jegyárak elővételben: 2500, helyszínen: 3000
Jazz este Dédestapolcsányban, az Élményhotelben
Igazi csemegének ígérkezik ez az este. Profi zenészek, izgalmas helyszín, csodálatos panoráma a dédestapolcsányi Élményhotelben. Jegyrendelés itt:http://wellnesselmenyhotel.hu/fooldal
A hotel vendégeinek díjtalan a belépő. Külső vendégeknek a belépőjegy tartalmaz 1 üdvözlő koktélt.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A Tiborcz trió 1990-ben alakult Nagykanizsán, de az évek során tagcserék, majd hosszú hallgatás után 2009-ben kapott új erőre. Tagjai: Tiborcz Iván (zongora, saxofon), Inoka Zsolt  (dob), Pusztai “Titusz” László (bőgő)
Az első formációkban játszott Sinkovits István (zongora) aki ma már Németországban él, és a Hannoveri jazzkonzervatórium tanára, továbbá Szappanos György és Kovács Gábor akik azóta számos ismert zenekarban játszottak. A trió zenei stílusát a Mainstream jazz határozza meg. A zenekar fesztiválokon gyakran Quartet vagy Kvintett formációra bővül.
Közreműködő barátaik:
Soma – ének
Malek Andrea – ének
Gayer Mátyás – zongora
Tiborcz Dénes – saxofon
|
A Tiborcz trió vezetője, Tiborcz Iván közreműködésével a Zala megyében évek óta megrendezésre kerülő Cserfői Jazzland története a ’90-es évek közepére nyúlik vissza. Az első jazzfesztivált, Tiborcz Iván jazz-zenész rendezte 1996-ban, a Nagykanizsa melletti Cserfő hegyen. Végzős jazz-tanszakosok, az ott tanító tanárok, valamint az amatőr muzsikusok alkalmi találkozója kirobbanó sikerrel zárult. Ezt követően évente rendezték meg a “cserfői jazz-jamboree-t”.
A zalai szőlőhegyen ma már Magyarország, és Európa leghíresebb muzsikusai csalogatják a három napos koncertsorozatra, a hazai valamint külföldi érdeklődőket. A kezdeti 50-60 fős közönség, az évek során több száz főre nőtt. Nagyon sokan jönnek gyerekekkel, nagyszülőkkel az ország minden tájáról. A cserfői hegy környezete, a fellépő együttesek és a hajnalig tartó “örömzenék”, semmihez nem fogható hangulatot teremtenek.
A Jazzland gyakori fellépői, a Tiborcz Quartet, Borbély Mihály, Balázs Elemér, , Babos Gyula, Dresch Mihály, Soma, Jávori Vilmos, Laki Ákos és Szakcsi Lakatos Béla voltak. Az európai és a világhírű jazzmuzsikusok sorában Snétberger Ferencet, Rhoda Scott-ot, Tony Lakatost, Kirk Lightsey-t, valamint Don Byront, Billy Hart-ot, Randy Brecker-t, Doug Hammond-ot is sikerült megnyerni.

Címke: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !