Többek között Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ-vezér is beszédet mondott a FIFA jelenlegi is zajló budapesti kongresszusán. Előbbi az egység megteremtőjének nevezte a futballt, és reményét fejezte ki, hogy a magyar foci is profitálhat a budapesti eseményből, míg a szövetség elnöke a hazai labdarúgás pozitív változásai között a pályaépítések és az amatőrök segítése […]

Szerző:

Többek között Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ-vezér is beszédet mondott a FIFA jelenlegi is zajló budapesti kongresszusán. Előbbi az egység megteremtőjének nevezte a futballt, és reményét fejezte ki, hogy a magyar foci is profitálhat a budapesti eseményből, míg a szövetség elnöke a hazai labdarúgás pozitív változásai között a pályaépítések és az amatőrök segítése mellett a tervezett, 65 ezres új Puskás-stadiont is megemlítette.

Forrás: csakfoci.hu

 

Csányi Sándor beszédében kiemelte, hogy a futball olyan kihívásokkal néz szembe, mint a dopping, az illegális sportfogadások, a huliganizmus, vagy éppen a diszkrimináció elleni küzdelem, s a kongresszusnak ezekre a problémákra megnyugtató választ kell adnia.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az MLSZ elnöke az mlsz.hu beszámolója szerint hozzátette, hogy a sportág Magyarországon is komoly kihívásokkal áll szemben, ugyanis az elmúlt évtizedekben a politikai változások és a gazdasági válság következményei sem segítették a magyar futball újbóli felemelkedését, de megjegyezte, hogy két éve, amióta megkezdte elnöki mandátumát, a nehéz körülmények ellenére is megindult a pozitív változás a labdarúgásban.

– Évente 200 pálya épül, 1000 amatőr klub kap segítséget a működéséhez, ezáltal húsz százalékkal nőtt az amatőr játékosok száma. Továbbá a mostani magyar kormány felismerte a sport jelentőségét, ezáltal segít minket, s már döntés született egy új, 65 000 néző befogadására alkalmas nemzeti stadion felépítéséről is – mondta Csányi, aki azt is kiemelte, hogy Magyarországon még mindig a labdarúgás a legnépszerűbb sportág, s a válogatott megtestesíti a nemzeti öntudatot.

 

Orbán Viktor a kongresszus csütörtöki nyitóestéjén tartott záróbeszédet, amelyben a kongresszus Magyarország számára is fontos szerepét emelte ki.

– A második világháború óta nem volt ilyen fontos sportpolitikai esemény itt. A sport az emberek egységének megteremtéséről szól, nem a szétválasztásukról. A futball sok mindenre megtanít minket: a csapatszellemre és a küzdés képességére egyaránt. Olyan országot akarunk építeni, ahol a fair play erősség és nem gyengeség a futballban, remélem, hogy ez a kongresszus ebben is fontos szerepet játszik majd, nem csak a FIFA számára lesz majd nagy jelentősége – tette hozzá a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát megalapító miniszterelnök, akinek beszédéből a FIFA honlapja idézett.

Címke: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !