Bejött a netes szexbiznisz, milliárdos a cégtulajdonos

Az adatfeldolgozással, webhosztinggal foglalkozó DoclerWeb Kft. tavaly 4,58 milliárd forintos bevételről számolt be. A cég tulajdonosa, Gattyán György pedig egyre előrébb kerül a leggazdagabb magyarokat felvonultató listán. Forrás: HVG A weboldalak, szórakoztató netes szolgáltatások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó Docler Holding cégcsoport az ország egyik legsikeresebb informatikai vállalkozása – írja az mmonline.hu. A csoport tulajdonosa, Gattyán György […]

Szerző:

Az adatfeldolgozással, webhosztinggal foglalkozó DoclerWeb Kft. tavaly 4,58 milliárd forintos bevételről számolt be. A cég tulajdonosa, Gattyán György pedig egyre előrébb kerül a leggazdagabb magyarokat felvonultató listán.

Forrás: HVG

A weboldalak, szórakoztató netes szolgáltatások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó Docler Holding cégcsoport az ország egyik legsikeresebb informatikai vállalkozása – írja az mmonline.hu. A csoport tulajdonosa, Gattyán György Zoltán a Napi Gazdaság által készített, a leggazdagabb magyarokat lajstromba vevő összeállítás élmezőnyében, az ötödik helyen tartózkodik.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A társaság több szoftvere mellett a valós idejű képtovábbítás technológiájával futott fel, amelyre a legnagyobb kereslet a felnőtt-tartalmak felől van. A Docler cégcsoporthoz köthető LiveJasmin a világ legnépszerűbb élő, erotikus videochat-oldala, amely már HD-minőségben, 3D-ben, sőt mobilon is elérhető. A vállalatcsoport budapesti székhelyére több mint 20 cég van bejegyezve.

A cégcsoport meghatározó tagja az adatfeldolgozással, webhosztinggal foglalkozó DoclerWeb Kft., amely tavaly 4,58 milliárd forint nettó árbevételről számolt be az 2010-es 4,02 milliárd után. A cég adózott eredménye a 2010-es 196 milliós veszteség után tavaly 723 milliós nyereségbe fordult át – derül ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium céginfomációs adatbázisából.

A DoclerWeb Kft. más szempontból is érdekes, így például igen vonzó munkahely lehet, ha csak az átlagbért vizsgáljuk, ez ugyanis a társaságnál tavaly bruttó 536 ezer forint volt. A 2011-ben átlagosan 36 főt foglalkoztató cégnél igen magas az egy főre jutó bevétel is, hiszen ez tavaly 127,3 millió forintot tett ki.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !