240 milliót “betonoz” a Docler az IVANKA dizájnbeton cégbe

240 millió forinttal finanszírozza az IVANKA piacépítési törekvéseit a Docler Investments Kft. Az Ivanka Factory Zrt-ben történt fejlesztésitőke-befektetés a sorozatgyártó kapacitás (beton térburkolók gyártása) létrehozását és a további nemzetközi terjeszkedést segíti. Forrás: insiderblog.hu A számos nemzetközi kiállításon sikeresen szereplő, komoly szakmai elismerésekben részesült, a hagyományos beton anyagot újraértelmező IVANKA jól illeszkedik a Docler Investments által […]

Szerző:

240 millió forinttal finanszírozza az IVANKA piacépítési törekvéseit a Docler Investments Kft. Az Ivanka Factory Zrt-ben történt fejlesztésitőke-befektetés a sorozatgyártó kapacitás (beton térburkolók gyártása) létrehozását és a további nemzetközi terjeszkedést segíti.

Forrás: insiderblog.hu

A számos nemzetközi kiállításon sikeresen szereplő, komoly szakmai elismerésekben részesült, a hagyományos beton anyagot újraértelmező IVANKA jól illeszkedik a Docler Investments által megcélzott “értékálló minőség, innováció és nemzetközi siker” címszavakkal jellemezhető portfolióba – áll a Docler friss közleményében.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A most bejelentett hírt május elején szellőztette meg az Insiderblog.hu.

 

A Docler Investments Kft. 240 millió forintot fektetett az IVANKA Factory Zrt.-be, melynek következtében kisebbségi részesedést szerzett a társaságban. A cég fejlődésének újabb szakaszába lépett, a manufakturális és egyedi gyártás mellett beindítja nagyüzemi sorozatgyártó üzletágát is.

A Docler az első intézményi befektető a családi háttérrel működő vállalkozásban, ahol a névadó alapító házaspár Ivánka András Rudolf és Ivánka Katalin mellett a Startup Underground rendezvények nyomán ismertté vált szakember, Miskolczy Csaba is tulajdonossá vált.  (Itt kell megjegyezzük, hogy Csaba blogunk társalapítója, ötletgazdája.)

 

A betont mint anyagot funkcionálisan és összetételében, formavilágában újraértelmező IVANKA komoly nemzetközi elismertségre tett szert az elmúlt egy évtizedben. „Családi vállalkozásunk a szakmai sikereket követően komoly üzleti kihívások elé állított minket. Megértettük, hogy ahhoz, hogy a globális piacon is sikereket érjünk el, szükség van egy tőkeerős befektető bevonására” – mondta el Ivánka Katalin társalapító.

 

„Az IVANKA által képviselt kreativitás, magas minőség és értékállóság erősíti azon hitünket, hogy a társaság középtávon Európa vezető design beton cégévé válhat” – mondta el Gattyán György Zoltán, a Docler Csoport többségi tulajdonosa.

Az alapítókkal közösen elfogadott beruházási program megvalósításával a társaság gyártókapacitása jelentősen megerősödik. „A beruházás finanszírozása mellett a szervezet- és üzletfejlesztésben, valamint az adminisztráció kiépítésében is segítjük az IVANKA-t, hiszen csak így válhat belőle egy nemzetközileg is jegyzett cég” – tette hozzá Dr. Makra Zsolt, a Docler Investments Kft. ügyvezetője.

– See more at: http://insiderblog.hu/hazai-palya/2012/05/30/240-milliot-betonoz-a-docler-az-ivanka-cegbe/#sthash.LJtpYqaP.dpuf

Címkék: , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!