Wáberer is beülhet a Rába igazgatóságába

Hajdu Tibor Zoltánt, Borbíró Zoltánt, Székács Pétert és Wáberer Györgyöt javasolja új tagnak a Rába Nyrt. igazgatóságába öt évre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. A társaság június 19-ére összehívott rendkívüli közgyűlésének napjával visszahívják az igazgatóságból Hrabovszki Róbertet, Fintha-Nagy Ádámot, Földvári Gábort, Martin Olivért és Khalid Abdol Rahmant – közölte az MNV.   Forrás: HVG […]

Szerző:

Hajdu Tibor Zoltánt, Borbíró Zoltánt, Székács Pétert és Wáberer Györgyöt javasolja új tagnak a Rába Nyrt. igazgatóságába öt évre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. A társaság június 19-ére összehívott rendkívüli közgyűlésének napjával visszahívják az igazgatóságból Hrabovszki Róbertet, Fintha-Nagy Ádámot, Földvári Gábort, Martin Olivért és Khalid Abdol Rahmant – közölte az MNV.

 

Forrás: HVG

Wáberer György elnök-vezérigazgatóként irányítja a Waberer’s International Zrt.-t, amely a cég honlapja szerintEurópa hatodik legnagyobb közúti fuvarozó vállalata. Flottája mintegy két és félezer szerelvényből áll, amely évente több mint 330 millió kilométert tesz meg.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Változik a Rába felügyelőbizottságának összetétele is. Az MNV javaslata szerint a Rába háromtagú felügyelőbizottságából és audit bizottságából Benedek Jánost, Sándorfi Balázst és Varga Zoltánt visszahívják, a megüresedő tisztségek betöltésére a többségi tulajdonos Polacsek Csabát, Markovics Mirjánát és Kerékgyártó Jánost javasolja megválasztani öt éves időtartamra.

Az MNV tájékoztatása szerint az Európai Bizottság 2012. április 11-én hagyta jóvá a versenyhatósági engedély megadását a Rába Nyrt. részvényeinek megvásárlásához. Ennek eredményeként a magyar állam az MNV Zrt. közreműködésével 73,67 százalékos tulajdonrészt szerzett a Rába Járműipari Holding Nyrt.-ben, a részesedés 76,79 százalék szavazati arányt testesít meg.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!