Vajon érdekli Demjánt a pénznyerő piac?

Nehéz lenne elhinnünk, hogy nem, hiszen arról az emberről beszélünk, aki 51%-os tulajdonrésszel rendelkezik az orosz állami lottóban, aki 10%-ban Overdose tulajdonosa, és aki kaszinóépítési tervekkel is kacérkodott először Pozsonyban, majd itthon. Forrás: fortunaweb.hu Ráadásul Demján Sándor gyakran műveli kedvenc játékát, a pókert külföldi nagybefizetéses versenyeken, legutóbb például alig egy hónapja az EPT Grand Final […]

Szerző:

Nehéz lenne elhinnünk, hogy nem, hiszen arról az emberről beszélünk, aki 51%-os tulajdonrésszel rendelkezik az orosz állami lottóban, aki 10%-ban Overdose tulajdonosa, és aki kaszinóépítési tervekkel is kacérkodott először Pozsonyban, majd itthon.

Forrás: fortunaweb.hu

Ráadásul Demján Sándor gyakran műveli kedvenc játékát, a pókert külföldi nagybefizetéses versenyeken, legutóbb például alig egy hónapja az EPT Grand Final Monte-Carlói versenyén mérte össze tudását egy több, mint 3 millió forintos nevezési díjú versenyen. Eredményei is vannak, és az ország negyedik leggazdagabb emberéhez méltó módon legutóbbi, a londoni pókervilágbajnokságon megszerzett nyereményét faültetésre fordította.

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Egyelőre nem ismert, hogy Demján érdekeltséget szeretne szerezni a szerveres pénznyerők piacán. Próbáltuk keresni ez ügyben, de nem érkezett válasz. Pedig ez az (elviekben) jól jövedelmező piac a Szjtv módosításai alapján nemsokára újra felosztásra kerül, ahol olyan új szereplők is labdába rúghatnak, akik eddig nem voltak ebben érdekeltek. Nekik ráadásul azon sem kell siránkozniuk, hogy az elmúlt években hagyományos pénznyerőbe befektetett millióik most ott fekszenek a használhatatlan pénznyerő automatákban. Demján jó pozícióban van a piacszerzéshez, hiszen anyagi és kapcsolati tőkéje van, és ért is a szerencsejátékokhoz.

 

Demján Sándor 10 éve üzleti kapcsolatban áll Szabó Ferenccel, akivel együtt tulajdonosai a BBB (Bank Biztonság Bizalom Zrt.) elnevezésű cégnek, és amely cég az Airport Security Kft. tulajdonosa. A cég tavaly nem termelt kiemelkedően magas hozamot, tette viszont Szabó Ferenc másik cége, a Pink Diamond Kft., amely 193 milliós nettó árbevétel után 50 milliós osztalékot hozott tulajdonosának. Ez a cég pénznyerő automaták üzemeltetésével foglalkozik.

 

Demján Sándor vagyona – igaz, hogy a 100 leggazdagabb magyar listáján visszacsúszott a másodikról a negyedik helyre – a legfrissebb adatok szerint jelenleg 105 milliárd forint. Rettentő nagy összeg, mégis el kell mondanunk, hogy őt is megviselte az elmúlt évek válsága. 2008-ban rekordösszegű vagyona 300 milliárd forint volt ekkor, pár éven át ő vezette a ranglistát.

 

Tehát minden lehetőség adott egy erőteljes kezdéshez, és ha eldördül a startpisztoly a Vhr. nyilvánosságra hozatalakor minden kiderül majd.

Címke:

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !