Ültess fát !

Demján Sándorral, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnökével együtt ültetett fákat a mai napon két civil szervezet: a Levegő Munkacsoport és a Messzelátó Egyesület. Forrás: Levegő Munakcsoport Demján Sándor londoni pókervilágversenyen nyert négymillió forintján a Budapest VIII. kerületi Teleki téren és környékén 30 fát ültettek el a civilek, a XI. kerületi Feneketlen tónál és a IX. […]

Szerző:

Demján Sándorral, a TriGranit Fejlesztési Zrt. elnökével együtt ültetett fákat a mai napon két civil szervezet: a Levegő Munkacsoport és a Messzelátó Egyesület.

Forrás: Levegő Munakcsoport

Demján Sándor londoni pókervilágversenyen nyert négymillió forintján a Budapest VIII. kerületi Teleki téren és környékén 30 fát ültettek el a civilek, a XI. kerületi Feneketlen tónál és a IX. kerületi Boráros téren pedig 16-ot.

A Levegő Munkacsoport Zöld Levél Programja 2007 júliusában indult a Demján Sándor Jótékonysági Alapítvány támogatásával. A program keretében összesen 45 ezer négyzetméter új zöldfelületet létesült a fővárosban. A fatelepítési akciók 2012 őszén folytatódnak.

„A programunk célja, hogy Budapestet növényekkel tegye élhetőbbé, több lélegző szigetnek, hőségtől óvó árnyéknak, szemet gyönyörködtető fának, kertnek örüljenek a városlakók.
Az utóbbi időben a köztéri zöldfelületek látványos minőségi romlásának vagyunk tanúi. Kevesen ragadnak öntözőkannát vagy gereblyét, hogy a környezetükben árválkodó elhanyagolt zöldterületeket gondozzák. Ezen a gondolkodásmódon kíván változatni a Zöld Levél Program” – jelentette ki Varga Judit, a program vezetője.

A Teleki téren Demján Sándor is lapátot ragadott. „Az életem során már sok fát ültettem. Bár tudvalevőleg nem szorulunk rá, saját veteményeskertünk is van, amelyet a feleségem gondoz. Azért támogatom a Levegő Munkacsoportot, mert egy zöldebb város versenyképesebb is, hiszen szívesebben élnek és dolgoznak benne az emberek. Meggyőződésem, hogy példamutatással sokat lehet elérni, és remélem, hogy a Zöld Levél Program hatására egyre többen fognak önként fákat ültetni és részt venni a meglévő zöldterületek gondozásában” – mondta Demján Sándor.

A mai faültetést Budapest VIII. kerületének Önkormányzata, a Főkert Zrt. és az S-Tér Kft. is támogatta.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!