Túró Rudi, Rogge és Csányi

Csernoviczki Éva többek között Jacques Rogge NOB-elnök és Csányi Sándor OTP-vezér, MLSZ-elnök szeme láttára nyerte meg a londoni olimpia első magyar medálját, a honi cselgáncs első női ötkarikás érmét, de az illusztris vendégeknél jobban motiválta, hogy otthon egy nagy csomag Túró Rudi várja. Tatabányai vak masszőre, Pataki István ajánlotta fel szép eredmény esetére e célprémiumot. […]

Szerző:

Csernoviczki Éva többek között Jacques Rogge NOB-elnök és Csányi Sándor OTP-vezér, MLSZ-elnök szeme láttára nyerte meg a londoni olimpia első magyar medálját, a honi cselgáncs első női ötkarikás érmét, de az illusztris vendégeknél jobban motiválta, hogy otthon egy nagy csomag Túró Rudi várja. Tatabányai vak masszőre, Pataki István ajánlotta fel szép eredmény esetére e célprémiumot.

Forrás: MNO

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Csernoviczki Éva három Eb-ezüst- és egy vb-bronzérmet halmozott fel korábban a 48 kilós női cselgáncsozók között, így lehetett tőle várni valami szépen csillogót a pekingi olimpiai hetedik hely után Londonban is. Ennek megfelelően pályafutása során negyedszer is elverte a holland Birgit Entét, aztán viszont vezető pozícióból veszített, később bronzérmes „kollégája”, a belga Charline van Snick lefojtotta őt. Mint később elmondta, fél óráig alig volt magánál, szédült és csillagokat látott, de össze kellett szednie magát a vigaszágra.

Fotó: Europress/Getty

Ennek megfelelően felőrölte a kínai Vu Su-kent, pedig nem minden akcióját ítélték meg, majd a bronzderbin következett a 2009-es világbajnok japán Fukumi Tomako. Őt elmondása szerint tétért még sosem múlta felül honfitársnőnk, így a legjobbkor sikerült, a találkozó extra három percében egy szép külső gánccsal. Ezt korábban egy közös felkészülés során már „eladta” a távol-keleti riválisnak, s most is meglepte vele. Ekkor már edző-édesapját, Csernoviczki Csabát elküldték a szőnyegtől, lehet, hogy ez tett jót…

A küzdelmet több ezer „egyszerű ember” mellett megtekintette Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, valamint Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség és az OTP első embere. Utóbbi a a dzsúdósok nemzetközi szervezetének vezetője, ebbéli minőségében volt jelen a megnyitóünnepségen, és most is.

Ám Csernoviczki Évának nem ez jelentette az extra motivációt, hanem egy nagy csomag Túró Rudi. Ezt ajánlotta fel neki célprémiumként a lakóhelyén, Tatabányán őt „kezelő” állandó masszőre, Pataki István. Róla tudni kell, hogy tehetséges birkózóként indult, de egy ifjúsági versenyen megsérült a gerince, majd az ezt követő operáció orvosi műhibája miatt elveszítette a látását. A tragédia nem törte meg, kitanulta a masszőr szakmát, emellett a jogi egyetemen és a TF-en is pallérozta magát, s gyúrja többek között a Fradi birkózóit, no meg szintén tatabányai lakosként Csernoviczkit.

Aki érdeklődésünkre széles mosollyal mondta: Már nagyon várom, hogy amikor hazaérek, Pista beváltsa az ígéretét! Lehet, ha nincs ez a csomag Túró Rudi, nincs olimpiai bronzérem sem, a magyar cselgáncs első női ötkarikás medálja.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!