Tízmilliárdokat fizethetnek a bankok?

Szakértői becslések 40 és 70 milliárd forint körülire teszik azt az összeget, amennyit a bankoknak vissza kellene fizetniük a devizahiteleseknek, ha általános joggyakorlat születne a Szegedi Ítélőtábla OTP-t elmarasztaló döntéséből – írja a Napi Gazdaság. Forrás: ado.hu Mint arról az Adó.hu is beszámolt, a szegedi Ítélőtábla döntése szerint tisztességtelen gyakorlat, hogy amikor a bank a hitelt […]

Szerző:

Szakértői becslések 40 és 70 milliárd forint körülire teszik azt az összeget, amennyit a bankoknak vissza kellene fizetniük a devizahiteleseknek, ha általános joggyakorlat születne a Szegedi Ítélőtábla OTP-t elmarasztaló döntéséből – írja a Napi Gazdaság.

Forrás: ado.hu

Mint arról az Adó.hu is beszámolt, a szegedi Ítélőtábla döntése szerint tisztességtelen gyakorlat, hogy amikor a bank a hitelt folyósítja, vételi árfolyamon számol, míg a törlesztés eladási árfolyamon történik. Devizaeladás vagy -vétel nem történt – indokolta döntését a bíróság.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Az OTP az ügyben felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához − jelentette be a bank minapi közgyűlése után Csányi Sándor elnök-vezérigazgató.

További részleteket itt talál.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!