Talán a világon is egyedülálló bankolás a Gránit Banknál

A GRÁNIT Bank június 27-én mutatja be hazánk és talán a világon is egyedülálló, újszerű online pénzügyi szolgáltatását, amely várhatóan teljesen átalakítja a bankolási szokásokat. Forrás:gazdasagiradio.hu A rendezvényen részt vesz Demján Sándor a GRÁNIT Bank Zrt. alapítója, Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank Zrt. alelnök-vezérigazgatója és Siklós Jenő a GRÁNIT Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese. A sajtótájékoztatón élőben […]

Szerző:

A GRÁNIT Bank június 27-én mutatja be hazánk és talán a világon is egyedülálló, újszerű online pénzügyi szolgáltatását, amely várhatóan teljesen átalakítja a bankolási szokásokat.

Forrás:gazdasagiradio.hu

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A rendezvényen részt vesz Demján Sándor a GRÁNIT Bank Zrt. alapítója, Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank Zrt. alelnök-vezérigazgatója és Siklós Jenő a GRÁNIT Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese. A sajtótájékoztatón élőben bemutatják a szolgáltatást és levetítésre kerül a projekt működésének részleteit bemutató videó is – jelzi a szűkszavú közlemény.

 

Az innováció hazai piacon történő bevezetését a GRÁNIT Bank végzi, amely teljesen átalakítja a bankolási szokásokat és ezzel megváltoztatja a pénzügyek intézésről eddig kialakult képet.

 

Címke:

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !