Szabó Zsófi új életet kezdett

Budapest ‒ Életmódot váltott Szabó Zsófi (24)! A színésznő ismét elköltözött a szülői házból, és Budán, az erdő szélén lelt új otthonra. Napjai most saját korlátainak ledöntéséről szólnak, de ezt csöppet sem bánja, sőt! Forrás: blikk – Amikor legutóbb elköltöztem otthonról, egy belvárosi garzont választottam. Most egy családi ház felét bérlem egy idős házaspártól a […]

Szerző:

Budapest ‒ Életmódot váltott Szabó Zsófi (24)! A színésznő ismét elköltözött a szülői házból, és Budán, az erdő szélén lelt új otthonra. Napjai most saját korlátainak ledöntéséről szólnak, de ezt csöppet sem bánja, sőt!

Forrás: blikk

– Amikor legutóbb elköltöztem otthonról, egy belvárosi garzont választottam. Most egy családi ház felét bérlem egy idős házaspártól a természet kellős közepén. Változik az ember,

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

és az apukámtól azt tanultam, hogy soha nem késő új életet kezdeni. Ő 58 évesen tette ezt meg, akkor alapított családot – mondja Zsófi, akinek szülei elfogadták a döntését, megszokták, hogy lányuk 17 éves kora óta a maga útját járja. – Korábban rettegtem a sötétségtől, de az új lakás segítségével felülkerekedtem a félelmemen. Egyedül járok-kelek a sötétben, és nem tartok már a bogaraktól sem. Lecsillapodtam, esténként pörgés helyett csak a nyugalomra meg a természetre vágyom.

Szabó Zsófi az édesapjától megtanulta: sosem késő új életet kezdeni.
Zsófi keményen edz, hogy júliusra olyan legyen az alakja, mint amit megálmodott

Szabó Zsófi élete más szempontból is megváltozott: fanatikusan edz, hogy júliusra olyan legyen az alakja, mint amilyet megálmodott.

– Minden azzal kezdődött, hogy asztmás lettem. Biztos voltam benne, hogy ez egy pszichés eredetű betegség. Letettem a cigit, átálltam a bioétkezésre, és elkezdtem edzeni. El is múlt a betegségem. Azóta heti 50 kilométert futok, dié­tázom, és már súlyzós edzésekre is járok. Tóth Zoltán testépítő-világbajnok tanítványa lettem, és retten­tően élvezem, hogy csupa megszállott ember vesz körbe. Szükségem van erre a szenvedélyességre, hogy legyen erőm újabb és újabb célok eléréséhez. Ha kell, akkor 12 órányi forgatás után is lemegyek az edzőterembe, hogy teljesítsem az edzéstervet. Tudom, hogy ez a rajon­gói­mat is lelkesíti, sokan ugyanígy, munka mellett sportolnak. Nem unalmas az életem! – jelentette ki Zsófi.

 

K. Sz.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!