Strukturálódik a kormány mögött álló tőke

„Kivont pallóssal távolították el az Echo tévé stúdiójából Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata harcias főszerkesztőjét. Illetve a forma szerint maga távozott, tiltakozván a cenzúrázás ellen. Személyesen Széles Gábor tiltotta el egyik műsorát, amelyben megpiszkálgatta a másik milliárdos Demján Sándort, aki ragaszkodik ahhoz, hagyják helyén a Nagy Imre szobrot. Forrás: hirszerzo.hu Piti ügy, a jobboldal belső […]

Szerző:

„Kivont pallóssal távolították el az Echo tévé stúdiójából Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata harcias főszerkesztőjét. Illetve a forma szerint maga távozott, tiltakozván a cenzúrázás ellen. Személyesen Széles Gábor tiltotta el egyik műsorát, amelyben megpiszkálgatta a másik milliárdos Demján Sándort, aki ragaszkodik ahhoz, hagyják helyén a Nagy Imre szobrot.

Forrás: hirszerzo.hu

Piti ügy, a jobboldal belső civódása, valójában nem volna szóra sem érdemes. Már, ha eltekintenénk a szóban forgó ügy vezető szereplőitől. Nem Bencsik Andrástól, aki a nála kétségtelenül tehetségesebb cimborájával, az Orbánnal testvérkedővel szervezte meg a minap a “békemenetet”.” –írja Várkonyi Tibor a Népszavában.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A szerző szerint feltűnő jelenség, hogy Széles Gábor lapjában egyre inkább jelennek meg objektív, az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját bíráló cikkek. „Eltérő hangú kommentárok a Magyar Hírlapnak szenvedélyeket fölszító jegyzeteitől. És Stefka István főszerkesztő nem meri tiltani a közlésüket, valószínűleg azért nem, mert Széles Gábor gazdasági elképzeléseit fejtik ki. A Fidesz gyakorlatától eltérőket. Az úgynevezett Bencsik-ügy megerősíteni látszik a föltételezést.”

 

Várkonyi Tibor szerint észre kell venni, hogy Demján és Széles nyíltan bírálják a kormány egy-egy lépését. „. Bencsik tényleg epizódista , de csak társszerzője volt az Orbán mellett szervezett tüntetés toborzásának. Száműzése az Echo tévéből nem akármilyen jelzés arra, hogyan strukturálódhat át a kormányt eddig istápoló nagytőke.”

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !