Ötmilliós adomány a gyermeksportnak

Ötmillió forint értékű tárgyajándékot kapnak a kaposvári gyermeksporttal foglalkozó szervezetek. A felajánló Samsung Electronics Magyar Zrt. ezzel szeretné segíteni a fiatalok egészséges életmódra nevelését és az ezzel foglalkozó egyesületek munkáját. Forrás: kapos.hu Kaposvár városa segít abban, hogy az adományt a leghatékonyabban használják fel az érintett szervezetek. – Kaposvár mint Nemzeti Sportváros eddig is kiemelt figyelmet […]

Szerző:

Ötmillió forint értékű tárgyajándékot kapnak a kaposvári gyermeksporttal foglalkozó szervezetek. A felajánló Samsung Electronics Magyar Zrt. ezzel szeretné segíteni a fiatalok egészséges életmódra nevelését és az ezzel foglalkozó egyesületek munkáját.

Forrás: kapos.hu

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Kaposvár városa segít abban, hogy az adományt a leghatékonyabban használják fel az érintett szervezetek.

– Kaposvár mint Nemzeti Sportváros eddig is kiemelt figyelmet fordított a sport, ezen belül is a gyermeksport támogatására. A fiatalok mintegy 100 sportszervezetben 46 féle sportágból választhatnak vagy versenyszerűen sportolhatnak – mondta Kaposvár alpolgármestere. Tóth István hozzátette: a második osztályos tanulók igyen tanulnak úszni a városi fürdőben, az oktatási intézmények pedig a délelőtti órákban a jégcsarnokot használhatják. A Berzsenyi iskola sporttagozatára és a Gárdonyi iskola úszásra szakosodott osztályaiba a kiemelkedő képességű tanulókat várják, de lehetőség van középiskolai szinten is olyan iskolákba jelentkezni, ahol a sportot kiemelten kezelik. Az 1964 óta működő sportiskola idén a Sportiskolák Országos Szövetsége rangsorában a 2. helyet érte el az 500 fő alatti kategóriában.

– A Samsung nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, hiszen a gyermeksport a jövő sportsikereinek záloga. Cégünk ezért összesen 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára – mondta el a szerdai sajtótájékoztatón Kovács Gábor logisztikai menedzser. – A megyeszékhely városok 5-5 millió forint értékű ajándékot kapnak, a város segítségét kértük abban, hogy megtaláljuk, mely szervezetek tudják a leghatékonyabban felhasználni a termékeket – tette hozzá.

A „Smart Sport a Gyermekekért” program célja emellett az is, hogy a felnőtt lakosság is példát mutasson a gyermekeknek és szabadidős sporttevékenységek révén népszerűsítse a sportot. A Samsung külön e célra fejlesztett egy alkalmazást, amellyel az azt letöltő felhasználók nyomon követhetik sportteljesítményüket és egyúttal hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jó példát mutassanak a fiataloknak. A cél az alkalmazás segítségével összegyűjteni az 1 millió SMART kilométert Magyarország számára. Az Android, iOS és Bada okostelefonkra ingyenesen elérhető Smart Sport alkalmazás a GPS koordináták alapján számolja a felhasználó mozgás közben megtett kilométereit.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!