Növekvő érdeklődés a visszahonosításra

Kedden Nagybecskereken tartott, hamarosan pedig Erzsébetlakon és Szentmihályon szervez kihelyezett ügyfélfogadást a szabadkai főkonzulátus   Forrás: Magyar Szó   A szabadkai főkonzulátus adatai szerint a tavalyihoz képest 10–15 százalékkal növekedett a magyar állampolgárság megszerzése iránti érdeklődés Vajdaságban. Ehhez minden bizonnyal hozzájárulnak a főkonzulátus kihelyezett fogadónapjai, amelyek ezekben az ínséges időkben a szórványban élők számára nagy […]

Szerző:

Kedden Nagybecskereken tartott, hamarosan pedig Erzsébetlakon és Szentmihályon szervez kihelyezett ügyfélfogadást a szabadkai főkonzulátus

 

Forrás: Magyar Szó

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A szabadkai főkonzulátus adatai szerint a tavalyihoz képest 10–15 százalékkal növekedett a magyar állampolgárság megszerzése iránti érdeklődés Vajdaságban. Ehhez minden bizonnyal hozzájárulnak a főkonzulátus kihelyezett fogadónapjai, amelyek ezekben az ínséges időkben a szórványban élők számára nagy segítséget jelentenek. Másrészt a magyar állampolgárság iránti érdeklődést nyilván növeli a vízumkényszer (esetleges) újbóli bevezetésének a felvetése is. A növekvő érdeklődés ellenére a kérvény benyújtása utáni várakozási idő (öt–hat hónap) nem hosszabbodott meg.

 

Nagybecskereken kedden volt a szabadkai főkonzulátus negyedik kihelyezett fogadónapja, ezeken folyamatosan egyre több a kérvényező.

 

– Ehhez nagyban hozzájárulnak a CMH nagybecskereki irodájának a munkatársai, akik segítenek a dokumentumok előkészítésében, és így a későbbi hiánypótlás igénye minimális. A szabadkai főkonzulátus munkatársai hamarosan Erzsébetlakon és Szentmihályon tartanak kihelyezett ügyfélfogadást. A nyári szabadságok idején is folyamatos lesz a munkánk, és ebben az időszakban is be lehet nyújtani a kérelmet – nyilatkozta dr. Kovács Gábor konzul.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!