I. Országimázs Konferencia

Nem kell megtagadnunk a bűvös 3P-t (puszta, Piroska, paprika), de paprikás csirkével sem kell tovább villognunk a világ előtt, az viszont nem árt, ha rendbe szedjük magunkat, sokat mosolygunk, és külföldi sommelier-ket hívunk a magyar nagykövetségekre – derült ki az első Országimázs Konferencián, amelynek résztvevői a turizmus, a gasztronómia és a bor területén keresték az országimázs lényegét. Az […]

Szerző:

Nem kell megtagadnunk a bűvös 3P-t (puszta, Piroska, paprika), de paprikás csirkével sem kell tovább villognunk a világ előtt, az viszont nem árt, ha rendbe szedjük magunkat, sokat mosolygunk, és külföldi sommelier-ket hívunk a magyar nagykövetségekre – derült ki az első Országimázs Konferencián, amelynek résztvevői a turizmus, a gasztronómia és a bor területén keresték az országimázs lényegét. Az is kiderült, hogy a régi magyarok teknősbékát ettek, és hogy a New York-i tőzsdén jegyzett leghíresebb magyar búzafaj nálunk már kipusztult.

Forrás: origo

Az országimázs egy megfoghatatlan, definiálhatatlan, de halaszthatatlanul szükséges valami, aminek része Budapest, a divat, a bor és a gasztronómia – ez volt a tanulsága a csütörtökön megrendezett első Országimázs Konferenciának, ahol turisztikai szakembereken kívül sztárséfek, borászok, divattervezők és fesztiválszervezők igyekeztek a fogalom végére járni.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Talán jelzésértékű, hogy külön kerekasztalt hoztak létre a turizmusnak, a gasztronómiának és a bornak; míg a kiemelt iparágként támogatott divat megszokott képviselőjével – Zoób Katival – nem kapott külön panelt.

A legparázsabb és egyben legszórakoztatóbb vita a gasztrószekcióban alakult ki, a legnagyobb bizonytalanság a turizmus asztalánál, a legnagyobb összhang a borosoknál volt. Az esemény első negyedét nem lehetett hallani, a délutánra kissé megfogyatkozott, lankadt közönséget leginkább az eseményt záró borkóstoló dobta fel.

kép forrása

pappito:</p><p>captaincapitalism:</p><p>pappito:</p><p>captaincapitalism:</p><p>beerfroccs:</p><p>I. Országimázs Konferencia</p><p>Kiemelt támogatók: deutsche bank. NEM LESZÜNK GYARMAT!!!!!!!</p><p>te is érzed, hogy erre nekünk disszidenseknek is el kéne menni!!!</p><p>Jobban megnézve, azért elég erős a felhozatal.<br />Turisztika: Löbenwein Norbert, akiről van egy csodálatos történetem, amit majd kb. 3 év múlva fogok elmesélni. We Love Budapest ötletgazdák (MI A FASZ?), Zoób Katty (!!!!), Kovács “Nem tudom miről van szó” Zoltán, Eleve Magyar Turizmus Zrt. Bármi, Turizmus Kompetencia Központ, Antall József Tudásközpont.<br />Ezek a nevek, ezek a pozíciók, ezek a szervezetek. És a Népmesei keret. A levél grafikája. A Paintben odakúrt logók. A tipográfia. A tördelés.<br />Tökéletes munka!</p><p>hát a zoób katinak már régóta érik az adekvát kérdés, hogy kinek a faszát tisztelhetjük benne….</p><p>a csányi sándor név mond neked valamit?

Címkék: , , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!