Fontos hely a futballban

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke előbb Nyíregyházán, majd Gyulaházán tett munkalátogatást. Forrás: szon.hu Nem verték nagy dobra. Mindazonáltal igaz: Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke villámlátogatást tett Nyíregyházán – no meg Gyulaházán. A délelőtti órákban Szalacsi Árpáddal, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság elnökével egyeztetett, majd Barczi Róbert igazgatóval és kollégáival találkozott illetve a munkakörülményekkel […]

Szerző:

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke előbb Nyíregyházán, majd Gyulaházán tett munkalátogatást.

Forrás: szon.hu

Nem verték nagy dobra. Mindazonáltal igaz: Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke villámlátogatást tett Nyíregyházán – no meg Gyulaházán. A délelőtti órákban Szalacsi Árpáddal, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság elnökével egyeztetett, majd Barczi Róbert igazgatóval és kollégáival találkozott illetve a munkakörülményekkel ismerkedett.

Kiváló munkát végeznek

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Szóval, az MLSZ első embere tartalmas programot bonyolított le – üresjárat nélkül.

– Próbálok eljutni minden megyébe, mivel meghívást kaptam, jöttem – közölte Csányi Sándor. – Szabolcsban van a legtöbb csapat, fontos helyet foglal el a magyar futballban, mindemellett ahogy korábban, jelenleg is kiváló munkát végeznek az itt dolgozó szakemberek.

Ebéd után után Gyulaházán vizitált a legfőbb futballvezér. Nem véletlenül. Miként arról korábban hírt adtunk, az MLSZ anyagi és szakmai támogatásával 2012. szeptember 1-jétől a tehetséges, hátrányos helyzetű gyerekek részére labdarugó iskola kezdi meg működését a településen. Csányi Sándor személyesen térképezte fel a helyi viszonyokat, méghozzá a sport elkötelezett híve, Bardi Béla polgármester kalauzolása mellett.

Fejlődésüket szolgálja

– Ősszel tárgyalja az MLSZ elnöksége az utánpótlásképzés helyzetével foglalkozó anyagot, úgy tervezzük és szakmailag az tűnik indokoltnak, hogy megyénként egy akadémia felügyelje a tehetséggondozást, ami persze nem kizárólagosságot jelent, a csapatok fölött nem gyakorol irányító szerepet. A gyulaházi iskolában előnyben szeretnénk részesíteni azoknak a labdarúgóknak a képzését, akik hátrányos körülmények között élnek, a bentlakásos rendszer pedig elősegítheti fejlődésüket. Utánpótlásbázisként tekintünk Gyulaházára, nem beszélve arról, a térség előnye hogy több országgal határos, márpedig a szövetség számára lényeges szempont a határon túli reménységek támogatása, istápolása. Az ebben rejlő lehetőségeket is szeretnénk kiaknázni.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!