Esküvőtől válóperig Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével

A „Csak szex és más semmi” 2005-ös filmsikere után Schell Judit és Csányi Sándor újra egy párt alakít a Thália Színház legújabb bohózatában.   Forrás: RTLKlub Több magyar és nemzetközi díjat is kapott hat évvel ezelőtt a Csak szex és más semmi című magyar vígjáték, amelyben Schell Judit és Csányi Sándor emlékezetes alakítást nyújtott. A […]

Szerző:

A „Csak szex és más semmi” 2005-ös filmsikere után Schell Judit és Csányi Sándor újra egy párt alakít a Thália Színház legújabb bohózatában.

 

Forrás: RTLKlub
Több magyar és nemzetközi díjat is kapott hat évvel ezelőtt a Csak szex és más semmi című magyar vígjáték, amelyben Schell Judit és Csányi Sándor emlékezetes alakítást nyújtott. A film rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar mozik közé emelkedett: 2790 alkalommal több mint 150 ezren látták. A főszereplőpáros azóta nem szerepelt együtt sem a vásznon, sem a színpadon.

Június 21-én a Thália Színházban Feydeau fergeteges bohózatában ismét együtt játszanak, házaspárt alakítanak.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Egy klasszikus házasság mindennapjai, a bohózatok egyik legnagyobb klasszikusának nem mindennapi szemszögéből. Georges Feydeau hat egyfelvonásos művében megismerünk egy fiatal párt, akik a házasságkötéstől a válóperig jutnak alig 13 év alatt. Az olykor tragikomikus jeleneteknek köszönhetően a közönség garantáltan végig jól fog szórakozni. Ebben a házasságban szex nincs, cserében viszont akad hipnotizőr inas, kukkoló miniszterelnök, fogorvos képviselő és pszichiáter após is.

A bohózat – az év elején újjáalakult, Bereményi Géza vezette – Thália Színház első saját előadása. A művet Hamvai Kornél fordította, a darabot Béres Attila rendezi, aki a Budapesti Operettszínház főrendezője. Korábban olyan színdarabokat vitt színre az Operettben, illetve más budapesti és vidéki színházakban, mint a Valahol Európában, a Hegedűs a háztetőn, a Vesztegzár a Grand Hotelben vagy A víg özvegy. A további szerepekben Szombathy Gyula, Szegezdi Róbert, Egri Kati és Kovács Vanda látható. Bemutató június 21-én, amit nyáron további nyolc előadás követ majd, és a darab az őszi évadban is helyet kapott.

Címkék: , , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!