Dudás Hunor a DVTK edzőjelöltjéről

Mint arról már korábban hírt adtunk: csütörtökön Magyarországra érkezett az a külföldi, a klub vezetése által meg nem nevezett edzőjelölt, aki sikeres tárgyalás esetén átveheti a Diósgyőri VTK NB I-es csapatának irányítását, az április 2-án leváltott Benczés Miklósvezetőedző távozása után ,,beugró” szakmai igazgatótól,Szentes Lázártól. A külföldi tréner ugyan jelen volt a Pécs elleni mérkőzésen, de nem mutatta magát, […]

Szerző:

Mint arról már korábban hírt adtunk: csütörtökön Magyarországra érkezett az a külföldi, a klub vezetése által meg nem nevezett edzőjelölt, aki sikeres tárgyalás esetén átveheti a Diósgyőri VTK NB I-es csapatának irányítását, az április 2-án leváltott Benczés Miklósvezetőedző távozása után ,,beugró” szakmai igazgatótól,Szentes Lázártól. A külföldi tréner ugyan jelen volt a Pécs elleni mérkőzésen, de nem mutatta magát, nem VIP páholyban jelen lévő diósgyőri klubtulajdonos,Leisztinger Tamás, és ügyvezető Dudás Hunortársaságában tekintette meg a mérkőzést.

Forrás: Boon

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Jól értesültek szerint a dél-európai vonású edzőjelölt az ülőszékekkel felszerelt lelátón, a diósgyőri kispadhoz közelebb lévő 16-ossal egy magasságban, harmadmagával nézte a mérkőzést. Hogy ki ő, aztDudás Hunor a mérkőzés után sem kívánta elárulni.

 – Azt nem tudom, hogy hol ült, mi a mérkőzés előtt találkoztunk – jegyezte meg Dudás Hunor, aki arra a kérdésre, hogy folytatják-e tovább az ismerkedést, a hétvégén Miskolcra, Diósgyőrbe érkezik-e az edzőjelölt, ezt válaszolta: – Ilyen programról nem ejtettünk szót. Megismerkedtünk, tárgyaltunk, ennyi történt, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább, hogy együtt fogunk-e dolgozni. Jelzem: más edzőjelöltekkel is kapcsolatban állunk, talán emiatt sem volt szerencsés, hogy napvilágra került, hogy egyikük élőben is megnézi a csapatot.
Címkék: , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!