Csányi Sándor kockázati tőkealap-kezelőt indított

Kockázati tőkealap-kezelő céget alapított az OTP vezér Csányi Sándor vállalkozása, a Bonitás 2002. Az új társaság Jeremie-pénzeket közvetítene kkv-k számára. Forrás: HVG A Csányi Sándor OTP-vezér tulajdonában lévő, a bankár magánbefektetéseit kezelő Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt. 5 millió forinttal megalapította a Bonitás Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-t. A kockázati tőkealap-kezelő cég a HVG értesülései szerint […]

Szerző:

Kockázati tőkealap-kezelő céget alapított az OTP vezér Csányi Sándor vállalkozása, a Bonitás 2002. Az új társaság Jeremie-pénzeket közvetítene kkv-k számára.

Forrás: HVG

A Csányi Sándor OTP-vezér tulajdonában lévő, a bankár magánbefektetéseit kezelő Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt. 5 millió forinttal megalapította a Bonitás Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-t. A kockázati tőkealap-kezelő cég a HVG értesülései szerint arra jött létre, hogy elinduljon az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. által majdan kiírandó pályázaton (HVG, 2012. május 19.), amelynek nyertesei az EU által a Jeremie-program keretében elérhetővé tett kockázati tőkét magánpénzekkel kiegészítve közvetíthetik kis- és középvállalkozásokhoz.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az MV már tavaly novemberben meghirdette, pályázatot ír ki további 28,5 milliárd forint kihelyezésére, amit a kiválasztott alapkezelőknek 2015 végéig kellene odaítélniük. Igaz, a pályázati feltételekről szóló, idén januári társadalmi egyeztetés óta nagy a csend, pedig tavaly novemberben még azzal kecsegtetett az MV, hogy 2012 első negyedében már pályázni lehet a két, újonnan elindítandó kockázatitőke-alap pénzeire. Úgy tudni, az a késlekedés oka, hogy az EU vonakodik áldását adni a második kockázatitőke-programra.

Az új céget Kvancz Gábor, a közvetve szintén Csányi tulajdonában lévő, a bankár agárportfólióját kezelő Bonafarm Zrt. kontrollingigazgatója, Matskási István, a Bonafarm gazdasági igazgatója, valamint Németh László Ákos, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Kartonpack Dobozipari Nyrt. felügyelőbizottságának tagja képviseli.

Címke: , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !