Csányi Sándor: A magyar futball újra ott lesz Európa élvonalában

Az MLSZ elnöke az Aranycsapat című musical bemutatóján nyilatkozott a hazai labdarúgásról. Győrben mutatták be az Aranycsapatról szóló musicalt, melyet természetesen a helyszínen tekintettek meg az egykori nagyszerű válogatott tagjai, és persze ott volt Csányi Sándor is. Forrás: XLSPORT Az MLSZ első embere az ETO TV-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy a genetikában bízhatunk mi […]

Szerző:

image

Az MLSZ elnöke az Aranycsapat című musical bemutatóján nyilatkozott a hazai labdarúgásról.
Győrben mutatták be az Aranycsapatról szóló musicalt, melyet természetesen a helyszínen tekintettek meg az egykori nagyszerű válogatott tagjai, és persze ott volt Csányi Sándor is.
Forrás: XLSPORT
Az MLSZ első embere az ETO TV-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy a genetikában bízhatunk mi magyarok, hiszen a futball a vérünkben van, de persze meg kell tenni a szükséges lépéseket a fejlődés felé. Csányi arról is beszélt, hogy jóval több pénz kerül jelenleg a focinkba, mint néhány éve, de ezek az összegek elsősorban az alapok megerősítését szolgálják.
ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke azt is hozzátette, hogy már az utánpótlás programokban is egyre több gyerek vesz részt, és nagyon fontosnak tartják az edzőképzést is, hiszen az infrastruktúra mellett a megfelelő szakemberek hiánya is problémákat vet fel.
Csányi Sándor szerint az akadémiákon jó munka folyik, és a következő szezonban már a klubok a saját nevelésű játékosokat is beépítik, és ez majd a színvonalon is meg fog látszódni.
Reméljük igaza lesz Csányi Sándornak, és a következő generáció már előrelépést jelent majd a magyar futballnak.
Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!