Csányi Sándor a legnagyobb titokban megnősült

A legnagyobb titokban megnősült Csányi Sándor, aki Balatonszárszón feleségül vette kolléganőjét, Tenki Rékát. A polgári szertartás után átmentek a közeli református templomba, hogy Isten színe előtt is megerősítsék a fogadalmukat. Forrás: stop.hu – Mindent hófehér virágok borítottak – mesélte egy közelben lakó asszony, aki azt is elárulta a hot! magazinnak, hogy a színész előző házasságából […]

Szerző:

A legnagyobb titokban megnősült Csányi Sándor, aki Balatonszárszón feleségül vette kolléganőjét, Tenki Rékát. A polgári szertartás után átmentek a közeli református templomba, hogy Isten színe előtt is megerősítsék a fogadalmukat.

Forrás: stop.hu

– Mindent hófehér virágok borítottak – mesélte egy közelben lakó asszony, aki azt is elárulta a hot! magazinnak, hogy a színész előző házasságából született kisfiának, a most kilencéves Misinek is komoly szerep jutott: – Ő vitte a gyűrűket az oltár elé. Látszott, hogy izgul, de ügyes volt. Nagyon hasonlít az édesapjára!

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A pár a vacsorát a szárszói József Attila Művelődési Ház kertjében tartotta szűk rokoni és baráti körben:

– Külön polgármesteri engedéllyel bérelték ki az udvart. Ők az elsők, akik ilyen rendezvényt tartottak itt. Mindenről ők gondoskodtak. Grilleztek, sütögettek, jól érezték magukat, aztán olyan éjfél körül összepakoltak és elmentek – számolt be az eseményről a művelődési ház egyik dolgozója

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!