Átadták a Ferropatent Zrt. üzemcsarnokát Szekszárdon

Átadták az acél-nagykereskedelemmel és fémmegmunkálással foglalkozó Ferropatent Zrt. új, 430 millió forintos beruházással elkészült üzemcsarnokát szombaton Szekszárdon. Forrás: HVG A 108 millió forintos európai uniós támogatással épült létesítményt a cég fennállásának 20. évfordulóján tartott ünnepségen Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke avatta fel. A szövetség elnöke, aki az átadáson a VOSZ […]

Szerző:

Átadták az acél-nagykereskedelemmel és fémmegmunkálással foglalkozó Ferropatent Zrt. új, 430 millió forintos beruházással elkészült üzemcsarnokát szombaton Szekszárdon.

Forrás: HVG

A 108 millió forintos európai uniós támogatással épült létesítményt a cég fennállásának 20. évfordulóján tartott ünnepségen Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke avatta fel.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A szövetség elnöke, aki az átadáson a VOSZ oklevelével ismerte el Szabó Sándor vezérigazgató tevékenységét, azt hangoztatta: a Ferropatenthez hasonló családi vállalkozások erősítéséért nemcsak szavakban kell tenni, hanem tőkét kell nekik juttatni. A zrt. harmadik, 2500 négyzetméteres üzemcsarnokában lézervágókkal, élhajlítókkal, szemcseszóróval, illetve plazma- és lángvágóval az alapanyagok méretre vágását és felületkezelését is el tudják végezni, így a cég nagyobb hozzáadott értéket állít elő – mondta az átadást követő sajtótájékoztatón Szabó Sándor vezérigazgató.

A cég ismertetője szerint a 80 fő foglalkoztató Ferropatent Zrt. a hazai acélkereskedelemben a viszonteladói piac 25-30 százalékát birtokolja, évente 70-80 ezer tonna acélanyagot forgalmaz. A vezérigazgató beszámolt arról, hogy a zrt. 2011-ben 12 milliárd forintot meghaladó nettó árbevételt ért el, amely két és fél milliárd forinttal haladta meg az előző évit. A 2012-ben tervezett 10-10,5 milliárd forint árbevételből a várakozások szerint egymilliárd forint a mostani beruházás eredménye.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!