A magyar gazdatársadalomnak elege van az ígéretekből!

A Jobbik megdöbbenéssel értesült arról, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter sajtótájékoztatóján egyetlen konkrétumként az hangzott el, hogy az új földtörvény parlamenti vitája ismét csúszik – áll Magyar Zoltán országgyűlési képviselő közleményében. Forrás: alfahir A Jobbik az Országgyűlésben is többször kérte számon a kormányt, és hiányolta az ágazat egészét újraszabályzó törvényt. A képviselő emlékeztet rá, hogy […]

Szerző:

A Jobbik megdöbbenéssel értesült arról, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter sajtótájékoztatóján egyetlen konkrétumként az hangzott el, hogy az új földtörvény parlamenti vitája ismét csúszik – áll Magyar Zoltán országgyűlési képviselő közleményében.

Forrás: alfahir

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A Jobbik az Országgyűlésben is többször kérte számon a kormányt, és hiányolta az ágazat egészét újraszabályzó törvényt. A képviselő emlékeztet rá, hogy legutóbb a miniszterelnök maga mondta el: „a Ház addig nem megy nyári szünetre, amíg nincs új földtörvény”. Magyar Zoltán szerint ez is „csak egy újabb üres ígéret volt.”

magyarzoltan

A képviselő úgy fogalmaz: „A Nemzeti Vidékstratégiához hasonlóan az új földtörvény is csak koncepciószerűen létezik, így viszont nem több mint szépen hangzó szavak összessége. A magyar vidéknek elege van az ígéretekből, valódi és azonnali megoldásokat vár el a kormánytól. Az állami földek javarészt narancsbárókhoz kerülnek, az osztrákok és más országok polgárai már egymillió hektár magyar termőföldre tették rá a kezüket, a kormány pedig mindezt tétlenül nézi.”

 

Magyar Zoltán úgy véli, a korábban oly sokszor ígért élelmiszeripar feltámasztása sem tart sehol, ahogyan szerinte az is bizonyítható, az elmúlt két évben tovább erősödött az a tendencia, hogy az agrártámogatások egyre nagyobb hányadát viszik el a „sok ezer hektáros gigaföldesurak”

 

A radikális képviselő megemlíti Csányi Sándor, Nyerges Zsolt és Leisztinger Tamás cégeit, amelyek „10 milliárd forintnyi agrártámogatáshoz és sok százmillió forintnyi területalapú támogatáshoz jutottak 2011-ben – természetesen közpénzből.”

 

A Fidesz azt mondta, hogy nem leszünk gyarmat, a Jobbik szerint viszont ezek a számok mutatják a legjobban, hogy hazánk ma a szó szoros értelmében azzá vált – zárul Magyar Zoltán közleménye.

 

barikad.hu

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!