Magyar diák tervezte a mindig egyenesen vágó ollót

Ezt is a Wiredtől kell megtudni. Fekete Tamás, a MOME diákja hat hónapnyi melóval készített egy olyan ollót, amivel lehet nyílegyenesen vágni. Csak egy asztal kell hozzá. Forrás: www.cink.hu Az olló lényege az, hogy oda lehet passzintani az asztal széléhez. Persze, ez tök alapnak hangzik, de keress egy ollót az íróasztalodon és próbáld meg odatenni […]

Szerző:

Ezt is a Wiredtől kell megtudni. Fekete Tamás, a MOME diákja hat hónapnyi melóval készített egy olyan ollót, amivel lehet nyílegyenesen vágni. Csak egy asztal kell hozzá.

Forrás: www.cink.hu

Az olló lényege az, hogy oda lehet passzintani az asztal széléhez. Persze, ez tök alapnak hangzik, de keress egy ollót az íróasztalodon és próbáld meg odatenni a szegélyhez. Jó, ez még mehet, de akkor próbálj meg vágni vele egyenesen egy papírt. Az már nem fog.

20130730-080034.jpg

Az ollónak ugyan vastagabb a nyele, de cserébe nem kell semmilyen más eszköz ahhoz, hogy egy asztali papírvágó munkáját elvégezzük vele. Sajnos egyelőre csak jobbkezesek tudják használni.

Az ipari formatervezést tanuló Fekete egyelőre keresi a megfelelő utat a piacra, ugyanis magyar állampolgárként nem tud Kickstarter-kampányt indítani.

Képek: Fekete Tamás blogja

20130730-080418.jpg

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!