biztonságos internet :: társzolgáltatás :: domain regisztráció

Több érdeklődő ügyfelünk számára ajánlottuk a WordPress motor telepítését, ami költséghatékony honlap / weblapok elkészítését teszi lehetővé. Az eredetileg blogmotornak titulált WordPress hihetetlen sokrétű szolgáltatással rendelkezik, és egyszerű kezelőfelülete segítségével a kezdő honlap tulajdonosok is saját site-juk szerkesztőivé válhatnak. E mellett ingyenes és szabványos program, melyet egy világméretű közösség fejleszt, szemben sok webes cég saját képére igazított blogmotorjaival, melyekhez sem támogatást, sem tartalmat a cégen kívül nem talál.    

www.vasibajnokok.hu

 

Egyik ügyfelünk számára most fejeztük be a WordPress motor telepítését és adatokkal feltöltését. Megengengedte, hogy weblapját, mint egyik alkalmazási példát bemutassuk. Kérjük a lap megtekintéséért látogasson el a vasibajnokok.hu oldalra. A site tulajdonosa egy konkurrens cégtől váltott, ahol mind a webmotor használatáért, mint a rendelkezére állásért havi díjat fizetett. Hasonló lap fenntartásáért konkurrens webszolgáltató havi 6-9000 forintokat is elkér. A Webhotel árlistájában elérhető Minicsomag egy MySQL adatbázis hozzáféréssel kiegészítve évente 9750+Áfa összegért kínálja ezt a szolgáltatást. A mi megoldásunkat választva, egy egyszeri telepítési költség és a rendelkezésre álló ingyenes téma testreszabásáért fizetett díjon kívűl már csak az éves fenntartási költség maradt. Így hosszútávon évente 70.000 forint+Áfa körüli összeget tud megspórolni. A domain migráció során levelezésében sem történt fennakadás.  

Gondolkozzon el, hogy mire adja ki a pénzét ! Válasszon átlátható szolgáltatáscsomagjainkból és hasonlítsa  össze árainkat a konkurrencia díjszabásával ! Kérdezzen meg szolgáltatójától, hogy mire is fizeti ki a felszámított díjakat !? 

Váltson ma !